ye-logo.v1.2

До Хмельницького приїде голова Верховної Ради Дмитро Разумков

Політика 2522
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відвідає Хмельниччину
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відвідає Хмельниччину. Фото: з архіву

Очікують на візит 22 квітня.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відвідає Хмельниччину. Про це повідомляють у пресслужбі Хмельницької обласної ради. Візит запланований на 22 квітня.

«У четвер, 22 квітня, голова Верховної Ради України Дмитро Разумков здійснить робочу поїздку до Хмельницької області. Голова Парламенту відвідає комунальне некомерційне підприємство «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» Хмельницької обласної ради та візьме участь у церемонії відкриття реконструйованого корпусу кардіологічного диспансеру», - кажуть в облраді.

Нагадаємо, Дмитро Разумков не так давно був із робочою поїзкою на Хмлеьниччині. 11 березня він відвідав Хмельницьку АЕС, потім побував у військовому шпиталі, де поспілкувався з працівниками закладу. Відвідав також академію Державної прикордонної служби України. Там Дмитро Разумков вручив відзнаки Верховної Ради України та відповів на питання журналістів. Зокрема, розповів про робочу поїздку, перспективу добудови третього і четвертого енергоблоків на Хмельницькій АЕС, відновлення матеріально-технічної бази військового госпіталю.

Читайте також: «Я не звик називати конкретні дати» — Разумков про добудову енергоблоків Хмельницької АЕС

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую