ye-logo.v1.2

Уряд виділив гроші на забезпечення хмельницьких прикордонників кількома квартирами

Політика 1723
Реконструкція проходитиме на території Національної академії імені Богдана Хмельницького
Реконструкція проходитиме на території Національної академії імені Богдана Хмельницького. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Їх витратять на реконструкцію технічного поверху під житлові приміщення.

Сьогодні, 18 серпня, урядовці розподілили кошти, цьогоріч передбачені на будівництво й придбання житла для військовослужбовців Державної прикордонної служби України. Зокрема, понад півтора мільйона гривень спрямували у Хмельницький.

Згідно з додатком до урядового розпорядження, загалом члени Кабміну розподілили 200 мільйонів гривень з державного бюджету. Їх спрямували у різні куточки країни на будівництво або придання житла для військовослужбовців Державної прикордонної служби України. Наприклад, у Хмельницький.

Власне для забезпечення хмельницьких прикордонників урядовці виділили 1 мільйон 675 тисяч 800 гривень. За ці кошти заплановано реконструювати технічний поверх будівлі на вулиці Шевченка, 46 під житлові приміщення. Таким чином вдасться надати військовослужбовцям чотири квартири.

До речі, на вулиці Шевченка, 46 розташований комплекс будівель Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Тому реконструкція проходитиме в одній з будівель цього вищого навчального закладу.

Читайте також: Новий тариф на електроенергію: хто платитиме менше

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую