ye-logo.v1.2

Нову начальницю отримало управління молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації

Політика 4903
Донедавна Наталія Томусяк була працювала в міському управлінні молоді та спорту
Донедавна Наталія Томусяк була працювала в міському управлінні молоді та спорту. Фото: з фейсбуку Наталії Томусяк

Сергій Гамалій доручив Наталії Томусяк найперше зайнятися аудитом управління.

Вчора, 18 серпня, голова Хмельницької облдержадміністрації Сергій Гамалій представив новопризначену начальницю обласного управління молоді та спорту. Нею стала Наталія Томусяк, яка раніше працювала в аналогічному управлінні міської ради.

За інформацією пресслужби облдержадміністрації, під час представлення нової посадовиці Сергій Гамалій дав їй кілька настанов. Найпершим завданням Наталії Павлівни має стати аудит справ в управлінні молоді та спорту Хмельницької ОДА. Також вона повинна підтримувати усі види спорту і справедливе розподілення коштів.

«Важливо, щоб наші призери, які славлять Хмельниччину, відчували підтримку. Щоб вони надалі гідно представляли область не лише на теренах усієї України, а й за її межами», — зазначив Сергій Гамалій.

Донедавна Наталія Томусяк працювала заступницею начальника управління молоді та спорту Хмельницької міської ради. Також вона є членкинею федерації з веслування на байдарках та каное Хмельницької області.

Як зазначено в її останній електронній декларації, торік Наталія Павлівна мала у співвласності квартиру площею 68 квадратних метрів в Умані Черкаської області. Натомість її чоловік Андрій Томусяк у Хмельницькому володів земельною ділянкою площею 427 квадратних метрів, а також недобудованим житловим будинком площею 198 «квадратів».

У Хмельницькій міській раді Наталії Томусяк за 2020 рік нарахували 277 тисяч 774 гривні зарплатні. Її ж чоловік працює директором Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №3 «Спартак». На цій посаді йому торік нарахували 248 тисяч 97 гривень зарплатні.

У декларації за 2020-й зазначено, що Наталія Томусяк та її чоловік не володіли автотранспортом, корпоративними правами чи значними грошовими активами.

Нагадаємо, Сергій Гамалій у лютому підписав розпорядження про ліквідацію обласних департаменту освіти і науки й управління молоді та спорту. Їх об’єднали у новий структурний підрозділ — департамент освіти, науки, молоді та спорту. Його директоркою у червні стала Олена Лошанюк, яка до того очолювала Теофіпольську райдержадміністрацію.

Натомість управління молоді та спорту, начальницею якого стала Наталія Томусяк, є одним зі структурних підрозділів департаменту освіти і науки й управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Читайте також: Депутатка міської ради очолила соціальну сервісну службу у Хмельницькій області

Автор Саша КОВАЛИК

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую