ye-logo.v1.2

Обласний департамент освіти отримав нову керівницю

Політика 5680
Олена Лошанюк очолила Департамент освіти, науки, молоді та спорту
Олена Лошанюк очолила Департамент освіти, науки, молоді та спорту. Фото: із фейсбуку Олени Лошанюк

До виконання обов'язків приступила Олена Лошанюк.

Від 7 червня очолює Департамент освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації Олена Лошанюк. Про це йдеться у розпорядженні голови облдержадміністрації Сергія Гамалія.

«Призначити з 7 червня 2021 року Олену Володимирівну Лошанюк на посаду директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації з посадовим окладом згідно зі штатним розписом, за результатами конкурсу, з випробувальним терміном 3 місяці», - йдеться у документі.

Нагадаємо, раніше Олена Лошанюк (її колишнє прізвище — Ковцун) працювала головою Теофіпольської райдержадміністрації. На цю посаду її Володимир Зеленський призначив 21 лютого минулого року. А звільнив — 5 березня 2021-го. Причиною стала подана нею заява.

Згідно з її біографічною довідною на сайті Теофіпольської РДА, Олена Лошанюк народилась 5 червня 1971 року у селі Москалівка Білогірського району. Вищу освіту за спеціальностями «Облік і аудит» та «Державне управління» здобула у Тернопільському державному університеті та Львівському регіональному інституті державного управління. Свою трудову діяльність розпочала у лютому 1992 року, працюючи продавцем. З липня 1998 року до липня 2006-го була приватним підприємцем. На державну службу Олена Володимирівна пішла у липні 2012 року. З того часу вона займала різні керівні посади у Теофіпольській райдержадміністрації.

Доходи та статки Олени Лошанюк: огляд електронних декларацій

Останню електронну декларацію (виправлену перед звільненням з посади голови РДА) Олена Володимирівна подала 13 березня цього року. У ній зображено її матеріальний стан за перші місяці 2021-го.

Нерухомість. У Хмельницькому Олена Лошанюк з 2019 року володіє квартирою площею 46,9 квадратних метрів. А у Теофіполі з 1998 року має кафе-бар площею 91 квадратний метр.

Автотранспорт. Власного автомобіля Олена Лошанюк немає. Однак її чоловік цьогоріч набув у власність авто «KIA Cerato» 2007 року випуску, вартість якого становить 100 тисяч гривень.

Доходи. Впродовж 2020 року Олені Лошанюк у Теофіпольській РДА нарахували 275 тисяч 727 гривень зарплатні. Також вона задекларувала тоді 32 тисячі 596 гривень пенсій. А за період з 1 січня до 3 березня 2021 року їй за роботу головою райдержадміністрації їй нарахували 85 тисяч 96 гривень зарплатні. Крім того, вона задекларувала 5 тисяч 899 гривень пенсії.

Натомість загальний задекларований дохід її чоловіка Сергія Лошанюка за цей період склав 42 тисячі 612 гривень: пенсія та страхові виплати.

Нагадаємо, голова Хмельницької облдержадміністрації Сергій Гамалій у лютому підписав розпорядження про ліквідацію департаменту освіти і науки й управління молоді та спорту. Після завершення їх реорганізації ці два структурі підрозділи облдержадміністрації утворили новий департамент освіти, науки, молоді та спорту.

Читайте також: Штраф для Зеленського: чому президент досі не заплатив за кавування у Хмельницькому

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую