ye-logo.v1.2

Національний парк «Подільські товтри» очолить посадовець з Хмельницької ОДА

Політика 4251
Свого часу Руслан Якубаш працював заступником директора НПП «Подільські товтри»
Свого часу Руслан Якубаш працював заступником директора НПП «Подільські товтри». Фото: з фейсбуку Руслана Якубаша

Коротко про минуле та статки Руслана Якубаша.

Начальник одного з управлінь департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької облдержадміністрації Руслан Якубаш має очолити Національний природний парк «Подільські Товтри». Він здобув перемогу на конкурсі для заняття цієї посади. Про це вчора, 6 вересня, повідомили у Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України.

Згідно з оприлюдненою інформацією, 2 вересня конкурсна комісія заслухала претендентів очолити три національні парки та один заповідник. Серед них: НПП «Подільські товтри». За підсумками розгляду документів, пропозицій і співбесіди з учасниками Якубаша Руслана Анатолійовича визначили переможцем конкурсного відбору керівника «Подільських Товтр».

Офіційного повідомлення про призначення Руслана Якубаша на сайті Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України на час написання матеріалу поки що не опубліковано.

Робота у «Подільських товтрах» для Руслана Анатолійовича не стане чимось новим. Як він розповідав кам’янець-подільському часопису «Ключ», він народився 2 жовтня 1980 року в селі Пригородок Хотинського району, Чернівецької області. Однак потрім поєднав своє життя з Хмельниччиною після здобуття вищої освіти в Подільській сільськогосподарській академії. Опісля він майже десять років пропрацював у Державній екологічній інспекції у Хмельницькій області, а далі — рік заступником директора НПП «Подільські товтри». У 2017-му його призначили заступником директора департаменту агропромислового розвитку Хмельницької ОДА.

Нині до призначення на нову посаду Руслан Якубаш працює начальником управління розвитку природно-заповідної справи, економіки природокористування, природоохоронних програм та зв'язків з громадськістю департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької облдержадміністрації.

Якими статками та доходами володіє Руслан Якубаш: огляд електронної декларації

Останню щорічну електронно декларацію він опублікував 4 березня. Вона охоплює період за 2020 рік. Згідно з нею, зареєстрованим місцем його проживання Руслана Якубаша є село Голосків Кам’янець-Подільського району.

Нерухомість. Торік Руслан Якубаш у Кам’янець-Подільському районі володів двома земельними ділянками, його дружина Наталія Якубаш — двома і житловим будинком, а син — однією.

Автотранспорт і корпоративні права. Торік офіційно не володів.

Доходи та грошові активи. Торік Руслану Анатолійовичу у департаменті природних ресурсів та екології Хмельницької ОДА нарахували 322 тисячі 434 гривні зарплатні. Натомість його дружині у НПП «Подільські товтри» — 88 тисяч 530 гривень зарплатні. Крім того, він задекларував дві тисячі доларів готівкою.

До теми: Киянка очолила департамент екології Хмельницької облдержадміністрації

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую