ye-logo.v1.2

Киянка очолила департамент екології Хмельницької облдержадміністрації

Політика 4393
Ганна Богданович розпочала працювати директоркою обласного департаменту 5 липня
Ганна Богданович розпочала працювати директоркою обласного департаменту 5 липня. Фото: з фейсбуку Ганни Богданович

Ганна Богданович раніше працювала у Міністерстві енергетики.

Нещодавно департамент природних ресурсів та екології Хмельницької облдержадміністрації отримав нову директорку. Нею стала Ганна Богданович. Про це свідчить розпорядження голови Хмельницької ОДА Сергія Гамалія.

Згідно з ним, Сергій Гамалій призначив Ганну Богданович на посаду директорки департаменту природних ресурсів та екології з 5 липня зі встановленням випробувального терміну на три місяці. Підставою такого рішення стала її перемога на конкурсі, який проходив у травні.

Нагадаємо, в електронних деклараціях і на сторінці у фейсбуці Ганни Богданович вказано, що вона жила в Києві. Там же свого часу закінчила школу. Вищу освіту посадовиця здобула спершу у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, а пізніше — у Львівському регіональному інституті державного управління.

До кінця минулого року Ганна Богданович працювала начальницею управління охорони біорізноманіття та біобезпеки Міністерства енергетики України. За кілька років до того обіймала посаду головної спеціалістки Бориспільського районного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

Останню електрону декларацію Ганна Вікторівна опублікувала 29 травня. У ній вказано майно та доходи, якими вона володіла впродовж 2020 року. Наприклад, у столиці з нерухомості вона мала у спільній сумісній власності квартиру площею 68 квадратних метрів. У Київській області вона та її чоловік задекларували по одній земельній ділянці. Крім того, Ганні Богданович належав «Kia Sportage» 2016 року випуску.

У Міністерстві енергетики України Ганні Вікторівні за 2020 рік нарахували 314 тисяч 695 гривень зарплатні. Також вона задекларувала 19 тисяч 566 гривень пенсії, 4 тисячі 979 гривень соціальних виплат від Київського міського центру зайнятості та 400 гривень виплат від профспілкової організації.

Також нагадаємо, що попередньою директоркою департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької ОДА була Тетяна Дзюблюк. Сергій Гамалій звільнив її з цієї посади 20 квітня. Підставою стала подана нею заява.

Читайте також: Хмельницький аеропорт готується до відновлення вантажних перевезень

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую