ye-logo.v1.2

Зеленський нагородив прокурорку з Хмельницького

Політика 2855
Прокурорів Володимир Зеленський нагороджував в Офісі Генпрокурора
Прокурорів Володимир Зеленський нагороджував в Офісі Генпрокурора. Фото: з фейсбуку Офісу Генерального прокурора

Леся Морозюк отримала медаль «За працю і звитягу».

Вчора, 1 грудня, в Україні відзначали День працівників прокуратури. З нагоди цього свята Володимир Зеленський нагородив представників цієї професії. Серед них є й представниця Хмельницької області. Про це свідчить нещодавно опублікований указ президента.

Згідно з ним, президент відзначив державними нагородами 15 прокурорів за їх вагомий внесок у зміцнення законності, захист прав і свобод громадян. Більшість з нагороджених є представниками Офісу Генерального прокурора, але й були співробітники обласних управлінь.

Зокрема, Володимир Зеленський нагородив Морозюк Лесю Валеріївну, яка працює начальницею відділу організаційного та правового забезпечення Хмельницької обласної прокуратури. Їй очільник держави вручив медаль «За працю і звитягу».

Нагадаємо, 1 грудня Володимир Зеленський також відзначив кілька десятків громадян з нагоди 30-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України. Зокрема, надав почесне звання «Заслужений працівник освіти України» викладачеві Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Валентину Михайловичу Ільїнському.

Читайте також: Робота громадського транспорту та перевірка QR-кодів у кафе — нові правила карантину

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую