ye-logo.v1.2

Руслан Стефанчук, який «раптово помер», оригінально відреагував на новину про свою смерть

Політика 9488
На курйозний випадок відреагували жартами не лише соцмережі, а й сам Руслан Стефанчук
На курйозний випадок відреагували жартами не лише соцмережі, а й сам Руслан Стефанчук. Фото: ілюстративне з сайту Українська правда

«Поховали» спікера Верховної Ради випадково в ефірі одного з телеканалів.

Спікер Верховної Ради хмельничанин Руслан Стефанчук потрапив учора, 11 січня, у курйозну ситуацію: телеканал «Рада» розмістив його фото поряд з написом «раптово помер», де йшлося про президента Європарламенту Давіда Сассолі.

Канал оприлюднив співчуття Стефанчука з приводу смерті голови Європарламенту зі світлиною Голови Верховної Ради. А напис «раптово помер» опинився саме під фото спікера українського парламенту.

На курйозний випадок відреагували жартами не лише соцмережі, а й сам Руслан Стефанчук. Увечері на своїй офіційній сторінці у фейсбуці він опублікував кліп на пісню групи «Чайф» під назвою «Не спеши ты нас хоронить» і зазначив, що присвячує пост телеканалу «Рада». Допис він проілюстрував «смайлами».

У коментарях Руслана Стефанчука вже похвалили за гідний підхід до повідомлень про власну смерть та побажали йому довгих років життя.

Стефанчука "поховав" телеканал Рада. Скрін з відео

Згодом телеканал «Рада» на своїй сторінці в Фейсбуці подякував Руслану Стефанчуку за розуміння та відмінне почуття гумору. «Перший факап у Новому році - done. Мабуть, всі вже курсі про прикру технічну помилку, яка трапилась у нас в ефірі. Руслан Стефанчук дякуємо за розуміння і відмінне почуття гумору!», - йдеться в дописі.

Скрін з допису телеканалу "Рада".

Нагадаємо, Руслан Стефанчук народився в Тернополі, проте дитинство та юність провів у Хмельницькому. 8 жовтня 2021 року нардепи обрали його головою Верховної Ради.

Спікер Верховної Ради відповів на новину про власну смерть піснею. Скрін з фейсбук-сторінки Руслана Стефанчука

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую