ye-logo.v1.2

Чому міський голова Кам’янця-Подільського ініціює розпуск міськради

Політика 4420
Посітко зазначив, що міський голова не уповноважений одноосібно вирішувати питання розпуску, тож все залежатиме від рішення Верховної Ради
Посітко зазначив, що міський голова не уповноважений одноосібно вирішувати питання розпуску, тож все залежатиме від рішення Верховної Ради. Фото: з архіву редакції

Через політичну кризу в депутатському корпусі досі не прийнятий бюджет міста на 2022 рік.

Міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко буде звертатися до Верховної Ради з ініціативою розпустити Кам’янець-Подільську міськраду. Про це він заявив учора, 11 січня, у відеозверненні до кам’янчан.

Зокрема, торкнувшись питання бюджету на 2022 рік, Михайло Посітко зазначив, що він вже мав би бути розглянутий та прийнятий депутатами міської ради. Утім, за словами Посітка, досі частина депутатів ігнорує засідання, тож бюджет не прийнятий до розгляду. І через це існує реальна загроза зриву нормальної життєдіяльності міста.

«Бездіяльність депутатського корпусу в мене не залишає іншого вибору, як ініціювати перед Верховною Радою питання розпуску Кам’янець-Подільської міськради», - зазначив міський голова.

Він впевнений, що громада у цьому питанні його підтримає і це є єдиним правильним рішенням.

Посітко зазначив, що міський голова не уповноважений одноосібно вирішувати питання розпуску, тож все залежатиме від рішення Верховної Ради.

Він також додає, що інтереси громади страждають через людей, які є гвинтиками старої системи, котра не дає розвиватися місту. Тих, хто не хоче чути громаду і працювати по-новому.

Політична криза у міськраді Кам’янця-Подільського триває фактично з початку каденції міського голови Михайла Посітка та діяльності обраного у 2020 році депутатського корпусу. Як раніше сайт «Є» писав, таке трапляється у містах, в яких голова немає своєї більшості у міськраді, а частина депутатів йдуть в опозицію до нього.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую