ye-logo.v1.2

Хмельницька міська рада вимагає ветувати нове пенсійне законодавство та звільнити Тимошенко

Політика 4542

Депутати прийняли відповідні звернення, які направлять Президенту України

Хмельницькі обранці підтримали звернення «Свободи» до Президента України та ухвалили його, як звернення Хмельницької міської ради щодо нового пенсійного законодавства. Рада вимагає від Віктора Януковича накласти вето на Закон України «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи», як такий, що суперечить Конституції України та порушує права українців.

Також Хмельницька міська рада сказала «Ні – політичним зверненням»! Щоправда, на сесії було два варіанти звернення до державних мужів – одне від «Батьківщини», друге від «Свободи». «Тимошенківці», здебільшого, вимагали звільнити Юлію Тимошенко та припинити переслідування опозиції. «Свободівці» ж виступили із вимогою припинити взагалі будь-які репресії проти політичних опонентів влади та простих людей, зокрема, учасників Податкового майдану. Однак більшістю голосів рада прийняла саме звернення «Батьківщини», а не «Свободи», Щоправда, як зауважив міський голова Хмельницького Сергій Мельник, ці два звернення об’єднають в одне та відправлять владі від імені міської ради.
Як приймали звернення по політичним репресіям, в обговоренні яких взяли двоє народних депутатів – Лев Бірюк та Наталія Королевська, у відеосюжеті «Хмельницької народної газети «Є».
 

Коментарі:

Ярослав Братенко 13.08.2011 11:54

треба спокійно констатувати факт: не вийшли і не вийдуть, мовчать і будуть мовчати. нічого крім свого "Я" і свої особистих шкурних питань у них немає. треба ширше розкрити очі і все стає чітко і ясно видно.

Роман Шухевич 12.08.2011 11:11

Коли відбувалися репресії після 9 травня у Львові, коли тягнули до сізо Берездецького, Володимира та Михайла Ковалівих та іх побратимів, то ніхто не вступився крім однопартійців. Тепер же, коли судять менше зло (бо ніким іншим Тимошенко не є) то повилазили і Фронт змін, і Народна самооборона і Батьківщина. Навіть ВО Свобода, які мають багато запитань до колишньої прем’єрки також стали проти диктатури та вимагають її звільнення з під варти.
Напевне добре попіаритись на усіх телеканалах, куди не кинь - Юля, та прапори Арсенія Яценюка. І взагалі про яких таких патріотів йдеться???? про БЮТ у лавах яких багато "вчорашніх"?

Цемент 11.08.2011 21:31

брєд, в Хмельницькому засудили чотирьох людей. за що, за те, що вийшли захищати себе і були на майдані. це прості люди, продавець на ринку, який навіть муху не образить, мама маленької дитини, що стоїть на базарі,  хлопець-таксист. чого жоден депутат міської, обласної ради від опозиції - БЮТ, Фронт Змін не вийшов з нами на майдан? чого за них ніхто, крім "Свободи" не вписався? бо вони не мають грошей і статусу, бо вони не депутати, а прості пересічні? де народні депутати, де опозиція, яка їх захистили і відстояла? чого "Свобода" кричить про репресії проти українських патріотів і захищає Юлю, а бютівці ховають голови і пісок. за кого ми голосували? чого ці боягузи і зрадники сховалися під юбку Тимошенко, а ми повелися?    

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую