ye-logo.v1.2

Скандал: заступника губернатора Хмельниччини звинуватили у розкраданні риби

Політика 4851
За спостереженням кореспондентів такі листівки з’явилися в Хмельницькому ще другого вересня, а зникли у більшості місць через три дні.
За спостереженням кореспондентів такі листівки з’явилися в Хмельницькому ще другого вересня, а зникли у більшості місць через три дні.. Фото: Олександра НІКІТІНА

В обласному центрі з’явилися листівки, в яких фігурують прізвища та фотографії двох високопосадовців

«Увага! Розшукується 100 000 тонн вкраденої риби», - саме з цього починаються анонімні листівки, які були розклеєні не лише у віддалених мікрорайонах Хмельницького, а й в центрі – неподалік будівлі облдержадміністрації. Аноніми, зокрема, застерігають подолян від придбання цієї риби, оскільки, цитуємо: «купівля краденого та поплічництво злодіям карається Законом». А на завершення «анонімки» під рядком: «По справі проходять:» розміщені фотографії заступника голови Хмельницької облдержадміністрації Володимира Галищука та директора державного підприємства «Генетично-селекційний центр по рибництву «Поділля» Віталія Коцюби. Наче це вони зі ставків області поцупили 100 тисяч тонн риби. Кореспондент «Хмельницької народної газети «Є» одразу ж поцікавився у правоохоронців, чи звернулися до них фігуранти листівки. На що почув відповідь о 15.00 шостого вересня: «Заяви від Галищука та Коцюби так і не надходили». Зв’язатися із Віталієм Макаровичем нам не вдалося. А ось Володимир Галищук телефоном повідомив: «Є звернення, буде прес-конференція, все розкажемо. У четвер». Отже, 8 вересня Володимир Галищук планує провести прес-конференцію, на якій повідає чому з'явилися такі листівки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую