ye-logo.v1.2

Хмельницька «Свобода» заявляє про затримання трьох членів партії

Політика 3098
Фото: Пресслужба ХОССЦ

20 вересня в центрі міста Хмельницького близько 21.30 працівники патрульно-постової служби затримали членів ВО «Свобода».

За словами «свободівців» працівники патрульно-постової служби в центрі Хмельницького просто забрали одного члена «Свободи» та двох – «Студентської Свободи» до відділку міліції, не пояснюючи нічого. «Безпідставність та незаконність дій працівників патрульно-постової служби підтвердили і в центральному відділі міліції, адже затриманих відпустили без пояснень через хвилин тридцять, - йдеться у повідомленні прес-служби ВО «Свобода». - «Свобода» розглядає факт затримання активістів як продовження політичних репресій проти партійців з метою залякування громади і недопущення акцій протесту проти злочинного режиму та його реформ. Під час акцій проти злочинного Податкового кодексу правоохоронці затримували учасників акцій, а четверо з активістів податкових майданів було засуджено. «Свобода» вимагає проведення службового розслідування та покарання працівників патрульно-постової служби, які чинили незаконні дії».

Коментарі:

Semmm 23.09.2011 09:36

Знаю особисто кількох хлопаків з характерного козацтва - короче бикують вони. І Попик (теж його знаю) з тієї самої парафії. І Симчишин до людей як до собак... ВО Свобода реально нічого не робить (як і інші політичні сили), але постійно протестують... мені здається що топросто бунт заради бунту... чи заради інтернет піару... чесно скажу що відношуся до них не приязно мабуть тому що часто з ними стикаюсь, але не в тому суть.  шкода що я не викинув на ютуб відео де вони (представники характерного козацтва з попиком на чолі) агресивно туплять біля філармонії... той конфлікт у мене десь є на кампі.... коли закину в інет поділюсь з тобою Рома. щоб ти побачив бійців-патріотів на ділі. ))))))))))))

Роман Шухевич 23.09.2011 08:30

ППС, думаєте вам це так зійде з рук - наївні! Згадайте, як Свободівці завжди скандують - Один за всіх і всі за одного! От, от  

Роман Шухевич 23.09.2011 08:28

... То сиди тихо й не лепечи пустопорожніх слів, бо поки ти сидиш десь в куточку і слиниш через мережу інші живуть на користь України. Так, живуть, бо україні не потрібні слимаки та плаксії, але тверді духом та тілом Українці!  

Роман Шухевич 23.09.2011 08:26

Ти бовдур, Semm, бо не знаєш, що націоналісти ніколи не були і не є й не будуть гопніками, але тобі цього не осягти, бо я бачу, що це - вища математика для тебе. І до чого тут Попик - ніяк не осягну... Те, що характерне козацтво тренується та пропагує чисте здорове життя на українській Землі, Хм.. так повинні усі здорові українці жити. А коли ти боїсся спробувати лава на лаву ()бо саме так це називається, а не так, як ти написав    

fcpk_forever 22.09.2011 09:28

в тебе що "свободафобія"? якщо так, то треба в лікарню звернутися

Semmm 21.09.2011 12:36

Ха! Доскакались... націоналісти х***. всіх туда і надовше. Ці ж гопакісти  справжні гопніки. Попика в першу чергу в каталажку. Він же пацанів тренує стінка-на-стінку йти (і це не порожні слова). Активісти!? 

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую