ye-logo.v1.2

Як нардепи від Хмельниччини голосували за закон про мобілізацію

Політика 1678
Результати поіменного голосування вже оприлюднені
Результати поіменного голосування вже оприлюднені. Фото: ілюстративне armyinform.com.ua

Не всі народні обранці від області були присутні під час голосування.

Сьогодні, 11 квітня, Верховна Рада України ухвалила вцілому Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» під номером 10449. Його підтримали 283 народних депутатів з 351. Серед них більшість народних обранців від Хмельниччини.

За результатами поіменного голосування, які вже оприлюдненні на сайті Верховної Ради України, 10 із 11 представників Хмельницької області натиснули на кнопку «за». А саме: позафракційний Віктор Бондар та позафракційний голова парламенту Руслан Стефанчук, Ігор Марчук, Володимир Ватрас, Юрій Заславський, Олексій Жмеренецький, Сергій Мандзій та Микола Стефанчук з фракції «Слуга народу», Олександр Герега та Сергій Лабазюк (група «Партія «За майбутнє»). Відсутньою під час голосування була нардепка Олена Копанчук з фракції «Слуга народу».

Нагадаємо, у Законі «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» прописали мобілізаційні норми: кого призиватимуть, кого ні, хто має відстрочку та бронь, як відбуватиметься запровадження базової військової служби тощо.

Читайте також: Нічна атака по Україні 11 квітня: ворог концентрував удари по об'єктах енергетики

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую