ye-logo.v1.2

П’ять депутатів-бютівців вийшли з фракції

Політика 10658
Андрій Кветко
Андрій Кветко. Фото: Тетяна Демитрова

Про це, 13 грудня на черговій сесії Хмельницької міської ради заявив голова новоствореної депутатської групи "За добробут Хмельничан" Олександр Кудінов.

П’ятеро депутатів Хмельницької міської ради Олександр Кудінов, Олександр Кізляр, Сергій Болотніков, Валерій Буяновський та Андрій Кветко, призупинили членство у фракції політичної партії ВО «Батьківщина» і створили депутатську ініціативу "За добробут Хмельничан".
«Ми усвідомлюємо всю відповідальність покладену на нас виборцями, – заявив Олександр Миколайович – Метою нашої діяльності буде результативне вирішення актуальних питань жителів міста та поліпшення роботи міської радими будемо працювати не лише на благо мешканців міста, але й працюватимемо разом із ними».

 

Коментарі:

Олесь Вітряний 15.12.2011 11:12

А якими були мотиви виходу з фракції? Ініціатори можуть пояснити?

Irina 15.12.2011 10:56

Товарищ Махно! Я понимаю, что БЮТовцы - ваши политические опоненты, но судя по вашим коментариям вы нисколечко не лучше, а даже наоборот: ни елементарной этики, ни малейшего уважения к людям впринципе. По поводу "крисаков", как вы соизволили выразиться, так они люди известные в городе не трепней, болтовней, хамством и митингами, как представители других партий, а реальными делами. Это люди, которые делают свое дело и не гадят другим из-за зависти как некоторые... Поэтому, уважайте себя - подбирайте слова для выражения.

Нестор Махно 15.12.2011 09:40

перші бютівські крисаки, які покинули човен, що тоне, подивіться на них - ці крисаки вгодовані і пихаті. їм байдуже думка людей, байдуже те що за них голосували як за бютівців, байдуже, що Юля яка привела їх під спідницею в міську раду сидить. плювали вони на це все.  люди, будьте уважні, коли голосуєте, якщо у Верховну Раду зайдуть такі крисаки нам всім кінець.  

Заморока Юрій 14.12.2011 18:42

Ну от, знову зрада, "своя рубашка ближе к телу"...коли це все припиниться нарешті..а Кізляр то так дупу рвав за Батьківщину

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую