ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському молодь висміяла псевдореформи Януковича

Політика 2581

Молодь Кам'янець-Подільського висміяла реформи Януковича. Захід, був присвячений Дню сміху, відбувся на території міського ринку.

1 квітня 2012 року студентська молодь Кам'янець-Подільської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" провела акцію, що висміювала політику чинного керманича держави Віктора Януковича. 

Хлопці та дівчата в масках із зображенням високопосадовців – Януковича, його найближчого оточення – Азарова, Тігіпка та місцевих сатрапів з гаслами та обіцянками: "Україна для людей!", "Покращення життя вже сьогодні!", "Почую кожного!" спілкувалися з місцевими підприємцями, покупцями ринку. Усім присутнім роздавали копійки від Януковича, які, за словами влади щодень "покращують життя простих українців". Одразу ж за Януковичем йшли його сатрапи і відбирали в людей копійки, вимагаючи при цьому заплатити за "покращення" ще і ще.

"Це наша оцінка тим псевдореформам, які здійснює влада. Це також і ставлення до популістських ініціатив, завдяки яким Янукович і Партія регіонів сподіваються "купити" українців напередодні виборів до парламенту. Усі обіцянки режиму перетворилися на суцільну брехню і ошуканство народу", – наголосили організатори та учасники акції. 

Коментарі:

петро карпінський 10.04.2012 21:05

от партія регіонів боїться партію свободи аж тікає від людей бо невиконали свої обіцянки. ну нічого вони в серівно підкуплять пенціонерів за 100 гривень або усіх посадят.

Віктор 04.04.2012 10:31

і написати калом послання до прєзідєнта, як козаки в картині Рєпіна

Григорій Продавецьгорілки 03.04.2012 22:33

ше насрати треба було

Віктор 03.04.2012 14:24

Жаль що фото немає

Нестор Махно 03.04.2012 13:27

молодці! прикольно, з іронією і по суті.    

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую