ye-logo.v1.2

Перемогу в свободівця Ігора Сабія намагаються вкрасти? (ПРОТОКОЛИ)

Політика 6523

Голоси на користь Олуйка забирали у Сабія, Буханевича, Артемчука

За підсумками паралельного підрахунку голосів Ігор Сабій отримав перемогу над кандидатом від ПР Віталієм Олуйко з різницею понад 700 голосів. Ігор Сабій набрав 19% голосів виборців. Віталій Олуйко – 18%. Про це стверджують Свободівці.
"Вже другий день намагається сфальсифікувати результати виборів на користь кандидата від ПР. По кількох дільницях різниця по введених даних на сайт ЦВК і протоколах з мокрими печатками суттєво відрізняється. Причому голоси на користь Олуйка «крадуться» за рахунок кандидатів Сабія, Шуляка, Буханевича, Артемчука. По 12 встановлених дільницях Олуйку додали 339 голосів. До прикладу, ДВК №681032 на користь Олуйко додано 59 голосів і т.д" - стверджують у прес-службі партії.
Таблиця, надана прес-службою ВО «Свободи», у якій вказано скільки і в кого голосів вкрадено.

Окрім того, фальсифікація відбувається у момент введення голосів на сервер ЦВК. Голоси, віддані за Сабія і Олуйка просто міняються місцями при введені.
За словами Ігоря Сабія, голова окружної виборчої комісії звернулася до представників ЦВК з проханням замінити неправдиві дані на офіційному сайті, оскільки результати в момент передачі інформації з ОВК до ЦВК замінили. Результати Сабія приписали Олуйку, і навпаки. У Центрвиборчкомі не знають як технічно замінити інформації, оскільки така скарга – єдина на всю країну.
ВО «Свобода» вже підготувала позов до суду.
Свободівець Віталій Діденко каже, що членам ОВК №189 була дана вказівка зараховувати всі недійсні та зіпсовані бюлетені на користь кандидата від Партії регіонів Віталія Олуйка.

За даними ЦВК станом на 30 жовтня 22 годину, опрацьовано 84% протоколів, за їх результатими:

Олуйко Віталій Миколайович, Партія регіонів 19.65% - 14 625 голосів.
Буханевич Олександр Миколайович, самовисування 17.77% -  13 222 голосів.
Сабій Ігор Михайлович, політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода" 16.98% - 12 634 голосів.

 

 

Коментарі:

fcpk 07.11.2012 09:04

та він вже давно переміг, а у вас й досі ця новина топова

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую