emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
2 Березня 2014 Саша 1847

Преміум-ліга: фаворити із перемог розпочинають серію плей-офф
Стартові поєдинки вирішальної стадії несподіванок не принесли
Ось і дочекалася спортивна громадськість старту вирішальної стадії Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Хоч і перші поєдинки чвертьфінальних серій плей-офф та розіграшу Кубку Виклику несподіванок не принесли, адже усі фаворити святкували прогнозовані перемоги, усі зустрічі сповна потішили багаточисленних вболівальників видовищним та результативним футзалом. Про все це далі у нашому огляді.
«Тетра» - «Ковчег» - 8:5 (6:2)
Арбітри: В. Папірович, Бондарь
Голи: П. Терлецький (8, 36), Ахмедов (11), Стасюк (13), Калошин (14, 15, 26, пен.), Пампурак (53) – Шитенков (9, 21, 31, 42), Стець (30)
«Тетра»: Сікора, Пампурак, Калошин, Стасюк, Ахмедов, П. Терлецький, Ярош, Скалій, Заморока
«Ковчег»: Дячук, Жук, Шитенков, Штолько, Стець
Попередження: Ярош (49), Скалій (51) – Штолько (47)
Активніше розпочали гру гості. Відкривати рахунок міг Шитенков, який потужно пробивав під поперечину з-за меж карного майданчика, однак Сікорі в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Відповідь «Тетри» не забарилася. Це Павло Терлецький блискуче зіграв на підборі, і невідпорним пострілом в ліву «шістку» відкрив рахунок – 1:0. Віддамо належне «Ковчегу», який не знітився після пропущеного м’яча, а доволі швидко міг зрівняти цифри на табло. Це Шитенков відгукнувся на скидку Штолько при розіграші ауту, і потужно пробив з носка у дальній кут – 1:1. Пропустивши, «Тетра» заволоділа ініціативою, і результат не змусив на себе довго очікувати. Вивів свою команду вперед у рахунку Ахмедов, який ефектним ударом під поперечину замкнув розкішну навісну передачу у виконанні Стасюка – 2:1. Не встигли гості, як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Відзначився Стасюк – 3:1. Підопічні Юрія Черенкова не прагнули зупинятися на досягнутому, і невдовзі рахунок до розгромного довів Калошин, який впродовж однієї хвилини відзначився дублем – 5:1. «Ковчег» не опускав руки, і в наступній атаці розрив у рахунку скоротив невтомний Шитенков, який невідпорним пострілом в праву «шістку» замкнув скидку Стеця – 5:2. Ахмедов і компанія продовжували діяти першим номером, і перед перервою змогли закріпити і до того вагому перевагу. Хет-трик оформив Калошин, який холоднокровно реалізував пенальті – 6:2.
Не менш цікавим був і другий тайм. З перших секунд «Ковчегу» вдалося заволодіти ініціативою, і через декілька хвилин після поновлення гри розрив у рахунку скоротив Стець, який потужно пробив під поперечину після скидки всюдисущого Штолька – 6:3. Через декілька відзначився Шитенков, який відгукнувся на націлену передачу Стеця, і прицільним пострілом з гострого кута змусив капітулювати Сікору – 6:4. Віддамо належне «Тетрі», яка не знітилася після двох пропущених м’ячів, а змогла знайти сили на достойну відповідь. Ярош філігранною передачею врозріз вивів на ударну позицію Павла Терлецького, і той ефектним ударом в лівий верхній кут не залишив жодних шансів голкіперу – 7:4. Гості не здавалися, і навіть зусиллями настирного Шитенкова змогли на деякий час повернути інтригу, однак останнє слово в цій зустрічі виявилося за підопічними Юрія Черенкова. Пампурак блискуче зіграв на підборі і невідпорним пострілом в праву «дев’ятку» встановив підсумковий рахунок – 8:5 на користь «Тетри», яка з перемоги розпочинає свій шлях у Кубку Виклику.
«Ротор» - «Арсенал-МАДОК» - 6:4 (2:2)
Арбітри: А. Папірович, В. Папірович
Голи: Гайдашевський (12, 40), Шпаков (24, 31), Ращик (35), Шмаков (54) – Блазунь (11, 43), Сергеєв (17), Антончик (42)
«Ротор»: Лановий, Шпаков, Крутяков, Гайдашевський, Левченко, Ірклієнко, Ращик, Шмаков
«Арсенал-МАДОК»: Грабенчук, Шлапак, Блазунь, Антончик, Грищук, Сергеєв
Попередження: Шлапак (44), Грищук (54)
Вилучення: Шлапак (54, повторне попередження)
Не менш напруженим видався і інший матч 1-ого туру Кубку Виклику, в якому зустрічалися «Ротор» та «Арсенал-МАДОК».
З перших хвилин гості захопили ініціативу, і невдовзі змогли відкрити рахунок у зустрічі. Блазунь відгукнувся на скидку Грищука, і холоднокровно пробив у протихід Лановому – 0:1. «Роторці» не знітилися, і вже у наступній атаці могли відновити паритет. Левченко розкішною передачею вивів на ударну позицію Гайдашевського, і той прицільним ударом з розвороту у правий нижній кут зрівняв цифри на табло – 1:1. Міг активний Левченко через декілька хвилин вивести «Ротор» вперед у рахунку, однак «канонірів» від неприємностей в цьому епізоді врятувала стійка. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Шлапак філігранною скидкою вивів на оперативний простір Сергеєва, і той зусиль партнера не змарнував – 1:2. В заключні хвилини тайму цікавіше вже виглядали господарі, які зусиллями Шпакова змогли відновити статус-кво – 2:2.
Найцікавіше відбулося в другій половині. Спочатку свою команду вперед у рахунку вивів Шпаков, який ефектним ударом в падінні у лівий верхній кут замкнув блискучий простріл Гайдашевського на дальню стійку – 3:2. Не встигли «каноніри» як слід отямитися, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це Ращик потужно пробив у лівий верхній кут після передачі Шмакова від кутового прапорця – 4:2. Довів рахунок до розгромного Гайдашевський, який блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Ращика – 5:2. «Каноніри» активізувалися, і завдяки влучним пострілам Антончика та Блазуня змогли скоротити відставання до мінімуму, однак останнє слово в цій зустрічі залишилося за господарями: Шмаков холоднокровно пробив у дальній кут після скидки Ращика і встановив підсумковий рахунок у грі – впевнена перемога «Ротора» з рахунком 6:4.
«Конфермат» - «Вентс» - 15:3 (5:1)
Арбітри: Беринда, А. Папірович
Голи: Сендель (6, 35, 36, 52, 53, 54), Шум (17), Козелко (23, 32), Курило (24, 27), Атласюк (29, 41), Дубчак (45, 48) – Захарченко (4, 54), Святий (40)
«Конфермат»: Чиж, Черепанський, Кандзьолка, Шум, Курило, Дубчак, Гвіанідзе, Сендель, Ціх, Козелко, Атласюк, Крохан
«Вентс»: Матусов, Дикий, Побережник, Святий, Бондар, І. Монастирський, Діброва, Стасюк, Ткачук, Боца, Захарченко, Царук
Попередження: Стасюк (22)
Відкривав стадію плей-офф поєдинок між «Конферматом» та «Вентсом».
Гості з перших хвилин змогли нав’язати більш іменитому супернику свою гру, і невдовзі це принесло свої плоди. Царук вивіреною передачею вивів на ударну позицію Захарченка, і той невідпорно пробив з розвороту у лівий нижній кут – 0:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій «конферматівців», і через декілька хвилин відновив паритет Сендель, який блискуче виконав штрафний удар – 1:1. Після цього підопічні Володимира Лазарчука перехопили ініціативу, і в наступній атаці свою команду вивів вперед у рахунку Шум, який холоднокровним пострілом в дальню «шістку» завершив свій ефектний фланговий рейд. Не встиг «Вентс» як слід прийти в себе, як знову був змушений розпочинати з центру майданчика. Це Козелко відгукнувся на передачу Ціха, і потужним ударом зльоту в ліву «шістку» змусив капітулювати Матусова – 3:1. До завершення тайму «конферматівці» повністю домінували на майданчику, і зусиллями Курила, який двічі розписався у воротах суперника, змогли довести рахунок до розгромного – 5:1.
В другій половині ігровий малюнок не змінився. Господарі діяли першим номером, гості здебільшого робили акцент на грі у захисті, роблячи ставку на швидкі контратаки. Закріпив і до того вагому перевагу свого клубу Атласюк, який прицільним пострілом з гострого кута у ліву «дев’ятку» замкнув скидку Козелка – 6:1. «Вентс» пішов у ва-банк, розпочавши діяти з п’ятим польовим гравцем. Забігаючи наперед відзначимо, що ця тактика жодних дивідендів підопічним Миколи Сохорука, навпаки «вентсівці» досить часто недопрацьовували в обороні, за що і поплатилися повною сіткою пропущених м’ячів. Найбільш активним був Сендель, який п’ять разів вразив ворота опонентів, ще по дублю на свій рахунок записали Дубчак та Атласюк. Номінальні гості зусиллями Святого та Захарченка зуміли дещо скоротити розрив у рахунку, однак від розгромної поразки це їх все одно не врятувало – 15:3 на користь «Конфермату».
«Спортлідер-2» - «Руссич» - 4:0 (0:0)
Арбітри: А. Папірович, Беринда
Голи: Давидний (41, 51), Романюк (43), Малишевський (54)
«Спортлідер-2»: Тимощук, Стаднік, Малишевський, Ситнік, Романюк, Соколюк, Хамдамов, Мартинюк, Жаріков, Нік, Давидний, Гранатюк
«Руссич»: Чорнобай, Зубик, Муляр, Грицик, Полторацький, Сендзюк, Гладкий, Данчук
Попередження: Мартинюк (51) – Чорнобай (14), Зубик (44)
Активніше розпочали господарі, які з перших хвилин взяли в облогу захисні редути кам’янчан. Відмінні нагоди відзначитись мали Мартинюк та Давидний, однак вище всяких похвал у рамці воріт діяв Чорнобай, який раз-по-раз рятував команду від очевидних голів. Гості здебільшого діяли другим номером, очікуючи свого шансу у контратаках. Одну з них влучним ударом міг завершувати Зубик, який цілив в нижній кут із-за меж карного майданчику, проте на щастя для «лідерів» поцілив у стійку.
Основні події відбулися у другому таймі. Рахунок у грі відкрив Давидний, який прицільним пострілом в праву «шістку» з середньої дистанції після скидки Ситніка не залишив голкіперу жодних шансів – 1:0. Не встигли кам’янчани як слід оговтатися, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Відзначився Романюк, який більярдним ударом в лівий нижній кут замкнув зразкову передачу Жарікова при розіграші ауту – 2:0. «Руссич» в надії врятувати гру перейшов на гру в п’ять польових, але забігаючи наперед відзначимо, що ця тактика жодного позитивного результату не принесла. Навпаки, Давидний влучним ударом по незахищених воротах довів рахунок до розгромного – 3:0. А масну крапку в цій грі поставив Малишевський, який блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Романюка – 4:0 на користь «Спортлідера-2», який на крок стає ближчим до півфіналу нашого турніру.
«Агрон-Королівський смак» - «Епіцентр-К» - 3:3 (1:1) пен. 4:2
Арбітри: Божко, Жмурко
Голи: Цінчик (24), Паперовський (48, 50) – Самсонюк (15), Овчинніков (35), Гарієвський (41)
«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Паперовський, Костів, Карпа, Беркита, Пліс, Данилюк, Цінчик, Паламар, Юрчак
«Епіцентр-К»: Остяк, Гончарук, Самсонюк, Олянчук, Безвещук, Лисий, Овчинніков, Гарієвський, Юхимчук
Попередження: Самсонюк (32)
Розпочали гру активніше гості, і вже на 2-ій хвилині рахунок міг відкривати Безвещук, який після скидки Гарієвського вдотик бив у праву «шістку», однак його постріл прийняла на себе стійка. Підопічні Віктора Власова продовжували володіти ініціативою, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Самсонюк наважився на удар ледь не з середини майданчика, і сфера після невеличкого рикошету від захисника затріпотіла у сітці воріт – 0:1. Тернополяни не знітилися, і вже в наступній атаці могли зрівняти цифри на табло. Паламар блискуче зльоту пробивав у правий верхній кут, проте за «Епіцентр-К» зіграв каркас воріт. Завершення першої половини матчу проходило під диктовку господарів, і все-таки їм вдалося домогтися свого. Беркита зразковою передачею вивів на ударну позицію Цінчика, і той зусиль партнера не змарнував – 1:1.
Другий тайм був не менш напруженим. Вивів свою команду вперед у рахунку Овчинніков, який виявився першим на добиванні після пострілу Лисого – 1:2. Через декілька хвилин перевагу «Епіцентру-К» закріпив Гарієвський, який невідпорним пострілом в ліву «шістку» із-за меж карного майданчика змусив капітулювати Бритковського – 1:3. Тернополяни в надії врятувати гру розпочали діяти в п’ять польових, і невдовзі розрив до мінімуму скоротив Паперовський – 2:3. Не встигли підопічні Віктора Власова як слід прийти в себе, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Невтомний Паперовський відгукнувся на зразкову скидку Данилюка, і ефектним ударом в падінні переправив сферу у праву «шістку» - 3:3. «Епіцентр-К» заграв активніше, і на останніх секундах відмінну нагоду принести перемогу своїй команді мав Самсонюк, проте не зміг переграти в ближньому бою Бритковського. Оскільки основний час переможця не визначив, гра перейшла у серію післяматчевих пенальті, де нерви не витримали у молодих підопічних Віктора Власова – 4:2 на користь «Агрону-Королівського смаку» у «лотореї», який виходить вперед у цій чвертьфінальній серії.
«Спортлідер-3» - «Динамо-УМВС» - 2:0 (1:0)
Арбітри: Жмурко, Божко
Голи: Глас (7, 46)
«Спортлідер-3»: Алексейчук, Болістовський, Глас, Рибчинський, Філь, Власович, Шеремета, Розпаченюк
«Динамо-УМВС»: Ковальчук, Бабій, Сохорук, Колесников, Розгон, Подлюк, Лахмай, Зозуля
Попередження: Розпаченюк (23) – Бабій (1), Сохорук (51)
Завершував програму ігрового дня неймовірно цікавий поєдинок, в якому силами мірялися «Спортлідер-3» та «Динамо-УМВС».
Активніше гру розпочали «лідери», які відразу кинулися з будь-яких позиції обстрілювати ворота «динамівців», однак Ковальчуку ціною надзусиль вдавалося раз за разом рятувати свою команду від очевидного голу. Однак на 7-ій хвилині і страж воріт «Динамо-УМВС» виявився безсилим після неймовірного пострілу Гласа із-за меж карного майданчика в ліву «шістку» - 1:0. Подвоїти перевагу господарів міг Розпаченюк, проте сфера після його прицільного удару у верхній кут влучила у стійку. «Динамівці», які переважно діяли другим номером, шукали свого щастя переважно у контратаках, які найчастіше завершувати міг активний Колесников, однак відмінну гру у рамці воріт демонстрував Алексейчук, своїми впевненими діями зводячи нанівець усі старання суперника.
Друга половина була не менш інтригуючою. Команди демонстрували неймовірно видовищну гру, обміняючись різкими випадами, що неабияк тішило багаточисленних вболівальників. Зрівнювати цифри на табло міг всюдисущий Колесников, який після скидки Сохорука впритул розстрілював голкіпера, проте Алексейчуку ціною надзусиль вдалося зберегти свої ворота на замку. Господарі відповіли потужним пострілом Філя у верхній кут після розіграшу кутового, однак в цьому епізоді на висоті виявився страж воріт «динамівців», який в неймовірному стрибку парирував «мертвий» м’яч після вбивчого удару нападника «Спортлідера-3». «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і невдовзі змогли закріпити свою перевагу у рахунку. Глас відгукнувся на скидку Шеремети, і холоднокровним ударом в ближній кут змусив капітулювати голкіпера – 2:0. До завершення зустрічі обидві команди створили вдосталь нагод для взяття воріт, однак підсумковий рахунок завершився незмінним – 2:0 на користь підопічних Артема Гласа, які роблять вагому заявку на вихід у півфінал змагань.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо