emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
10 Квітня 2014 Наталка Карпа 1404

Тігіпко: Партія регіонів не правомочна представляти південний схід України
Партія регіонів не пішла шляхом демократизації, а перетворилася на приватне підприємство. Про це заявив в ефірі "Свободи слова" на ICTV кандидат у президенти Сергій Тігіпко.

"Те, що сталося в ПР - це стало приватне підприємство, яке управляється однією людиною. Жодної демократії там немає. Ті люди, які хотіли змінити партію, виключені", - заявив він.
При цьому, відповідаючи на запитання ведучого, Тігіпко назвав ім'я, на його думку, одноосібного керівника: "Колесніков, Борис Вікторович Колесніков! Один!".
На думку Тігіпка, нині ПР не правомочна представляти інтереси південно-східних областей України, які вважаються для неї базовими. "У багатьох питаннях вона зрадила своїх виборців, і це видно з рейтингів, які валяться. Відповіддю на це могла бути лише потужна демократизація, щоб ті здорові сили, які залишилися, могли вийти наверх і працювати на виборців", - підкреслив він.
Також Тігіпко підтвердив, що був сьогодні виключений з Партії регіонів. При цьому він припустив, що вже незабаром очолить новий політичний проект. "Що стосується мене - час покаже. Я думаю, буде новий політичний проект. І ми будемо захищати інтереси, в тому числі, і південного сходу", - заявив він.
Нагадаємо, на XIV з'їзді ПР було прийнято рішення про підтримку на виборах Президента України кандидатури Михайла Добкіна. Водночас кандидатами на цей пост також є члени ПР Сергій Тігіпко, Олег Царьов та Юрій Бойко.
Раніше Сергій Тігіпко повідомляв про виключення з членів ПР керівників партійних організацій, які відкрито висловили незгоду з підсумками з'їзду.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо