emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Квітня 2014 Саша 1757

«Підприємець» – володар всеукраїнського Кубку серед ветеранів 40+ пам’яті героїв Небесної сотні! + ВІДЕО
У вирішальному матчі турніру команда із Хмільника здобула вольову перемогу над хмельницьким «Ветераном»

Ось і добігло до свого логічного завершення чергове футзальне свято, організоване Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Вчора завершився дебютний розіграш всеукраїнського Кубку серед ветеранів 40 років і старше, присвяченому пам’яті героїв Небесної сотні. У змаганнях прийняло участь чотири команди з усіх куточків України, які по олімпійській системі визначали імена чемпіона та призерів турніру. Надаємо вашій увазі імена учасників: СК «Тячів» (Закарпатська обл..), «Підприємець» (Хмільник, Вінницька обл..), «Ветеран» (Хмельницький) та «Аквародос-Фурніколор-Центр» (Славута).

Першими на майданчик вийшли «Підприємець» та СК «Тячів». Активніше гру розпочали господарі, які невдовзі змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Рахунок у матчі відкрив Наконечний, який блискучим пострілом в дальній кут замкнув розкішний пас врозріз у виконанні Найчука – 1:0. Не встигла команда із Закарпаття як слід прийти в себе, як вже знову була змушена розпочинати з центру майданчика. Перевагу «Підприємця» подвоїв Босенко, невідпорно пробивши у лівий верхній кут після скидки активного Найчука – 2:0. Колектив із Хмільника не зупинявся на досягнутому, і вже в наступній атаці рахунок до розгромного довів Найчук, холоднокровним ударом в ліву «шістку» з дальньої дистанції не залишивши Матусову жодних шансів – 3:0. Віддамо належне гостям, які не опустили руки після такого початку, і вже дуже швидко змогли зусиллями Демка відквитати один м’яч – 3:1. Забитий гол додав неабиякої впевненості гравцям СК «Тячів», і невдовзі скоротив розрив до мінімуму той же Демко, блискучим ударом зльоту в нижній кут замкнувши блискучий фланговий простріл – 3:2. Відповідь господарів не змусила на себе довго очікувати. Закріпив перевагу господарів Наконечний, невідпорно пробивши з розвороту – 4:2. Гості активізувалися, і протягом наступних п’яти хвилин завдяки двом влучним пострілам Паша змогли відновити паритет – 4:4. СК «Тячів» не зупинявся на досягнутому, і вже фактично у наступній атаці вивів вперед свою команду Бацай, замкнувши влучним ударом ефектну багатоходівку закарпатців – 4:5. Відповідь «Підприємця» не змусила на себе довго очікувати. Зрівняв цифри на табло нестримний Наконечний, який смачно пробив в ліву «дев’ятку» після розіграшу ауту – 5:5. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були вимушені розпочинати з центру майданчика. Вивів свою команду вперед всюдисущий Наконечний, холоднокровно реалізувавши вихід віч-на-віч із голкіпером – 6:5. Закарпатці не знітилися, змогли проявити характер, і на останніх секундах завдяки зусиллями Паша, який елегантно пробив з пенальті, змогли врятуватися від поразки – 6:6, і це означало, що ім’я першого фіналіста турніру згідно регламенту змагань визначатиметься у серії післяматчевих пенальті. В «лотереї» нерви виявилися сильнішими у «Підприємця» – 6:5, який здобуває першу путівку у фінал наших змагань.

Інший півфінал, в якому зустрілися «Ветеран» та «Аквародос-Фурніколор-Центр», видався не менш напруженим. З перших хвилин гості заволоділи ініціативою, і вже дуже швидко змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Ящук ефектно обігрався встіночку із Мінком, і потужним пострілом під поперечину не залишив Лановому жодних шансів – 0:1. Господарі не знітилися, і вже дуже швидко паритет відновив Крохан, холоднокровно пробивши поміж ніг голкіперу із середньої дистанції – 1:1. «Ветеран» не зупинявся на досягнутому, вже дуже швидко зміг змінити цифри на табло на свою користь. Лазарчук розкішною передачею вивів на ударну позицію Крохана, і той зусиль партнера не змарнував – 2:1. Віддамо належне команді із Славути, які з усіх сил намагалася врятуватися від поразки, і невдовзі таки домоглася свого. Власов не за правилами зіграв проти Ящука у власному карному майданчику, і арбітр не вагаючись вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати сам постраждалий, і холоднокровним ударом змусив капітулювати Ланового – 2:2. До завершення зустрічі обидва суперники створили вдосталь нагод, аби змінити цифри на табло, однак рахунок залишився незмінним – нічия з рахунком 2:2, і гра перейшла у серію післяматчевих пенальті. В «лотореї» блискуче проявили себе воротарі обох команд, проте клас «Ветерану» виявився вищим – 2:1 на користь підопічних Володимира Лазарчука, які здобувають путівку у фінал змагань.

Продовжив програму ігрового дня поєдинок за бронзові медалі змагань, в якому зустрілися СК «Тячів» та «Аквародос-Фурніколор-Центр». Господарі розпочали активніше, і вже незабаром змогли відкрити рахунок в матчі. Відзначився Паш, який блискуче пробив в ліву «шістку» із-за меж карного майданчика – 1:0. Славутчани додали у швидкості, і розпочали відчайдушний натиск на ворота опонента, який подекуди закарпатцям вдавалося зривати лише ціною порушень правило. Як наслідок, під завісу першої половини гри СК «Тячів» перевищив допустимий ліміт фолів, і арбітр не вагаючись призначив десятиметровий удар в бік воріт господарів. «Вирок» взявся виконувати Голуб, і холоднокровним пострілом в правий нижній кут не залишив голкіперу жодних шансів – 1:1.Відповідь господарів не змусила на себе довго очікувати. Юсип розкішною передачею вивів на ударну позицію активного Паша, і той зусиль партнера не змарнував – 2:1. Команда із Славути проявила характер, і невдовзі змогла знову зрівняти цифри на табло. Дубль оформив Голуб, який холоднокровним пострілом в ліву «шістку» замкнув шикарний простріл в центр карного майданчика у виконанні Панасюка – 2:2. Гості змогли перехопити ініціативу, і результат не забарився. Спочатку вивів свою команду вперед у рахунку Мінко, блискуче пробивши під поперечину із середньої дистанції – 2:3. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це Голуб відгукнувся на ювелірну передачу Панасюка при розіграші ауту, і невідпорним пострілом в дальній кут не залишив голкіперу суперника жодних шансів – 2:4. Закарпатці не здавалися, і в наступній атаці зусиллями Паша змогли відродити інтригу в зустрічі, однак останнє слово в матчі залишилося за гостями. Ящук з кількох метрів розстріляв порожні ворота після кинджального пасу у виконанні Мінка, і встановив підсумкові цифри на табло – 5:3 на користь «Аквародосу-Фурніколор-Центру», який здобуває бронзові медалі нашого турніру.

Фінальний поєдинок змагань, в якому схрестили шаблі «Підприємець» та «Ветеран», без перебільшення можна вважати окрасою всього турніру. Команди подарували багато численним вболівальникам справжнє видовище, яке тримало у напрузі до самісінької фінальної сирени. Відкрили рахунок господарі. Це Наконечний ефектним фінтом пошив у дурні Деусова, і невідпорно пробив з гострого кута – 1:0. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Перевагу команди з Хмільника подвоїв всюдисущий Наконечний, який виявився найрозторопнішим у метушні у воротарській «Ветерану» – 2:0. Хмельничани не опустили руки, і вже в наступній атаці змогли скоротити розрив до мінімуму. Це Крохан відгукнувся на розкішний простріл з кутового у виконанні Бельського, і вдотик вколотив сферу в ближній кут – 2:1. Впродовж наступної хвилини влучними пострілами обмінялися Наконечний та Деусов – 3:2. Віддамо належне «Ветерану», який не опустив руки, і в наступній атаці зусиллями Бельського, який вдало зіграв на добиванні після вбивчого пострілу у виконанні Борисюка, зміг відновити статус-кво – 3:3. Гості додали в швидкості, і невдовзі свою команду вперед у рахунку вивів Лазарчук, який холоднокровно пробив поміж ніг голкіперу після націленої передачі в центр воротарського у виконанні Власова – 3:4. Здавалося, що доля зустрічі вже вирішена, однак зовсім по-іншому думав всюдисущий Наконечний, який двічі відзначився на останній хвилині, і приніс своїй команді підсумкову перемогу з рахунком 5:4, а з нею – і омріяні золоті медалі!

Після того, коли пил баталій на майданчику згас, відбулася яскрава церемонія нагородження, в ході якої було нагороджено переможців та призерів змагань, а також кращих у індивідуальних номінаціях:

«Кращий воротар»: Олег Бялківський («Підприємець»)

«Кращий нападник»: Олег Ящук («Аквародос-Фурніколор-Центр»)

«Кращий захисник»: Владислав Вощинець ( СК «Тячів»)

«Кращий універсальний гравець»: Вадим Крохан («Ветеран»)

«Кращий гравець»: Олександр Наконечний («Підприємець»)

На цій мажорній ноті і завершилися наші змагання. До нових зустрічей на футзальних майданчиках!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо