emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
18 Квітня 2014 Саша 1503

Підніжка для чемпіона
В рамках 27-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця у рідних стінах розійшлися миром із діючим чемпіоном турніру, грізним харківським «Локомотивом»

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Локомотив» (Харків) – 4:4 (0:1)

Арбітри: Геннадій Гора (Київ), Петро Кравцов (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Сергій Кравцов (Київ)

Голи: Засенко Андрій (25), Чуднов Андрій (28), Фетько Олексій (30), Власович Валерій (36) – Клочко Євген (3), Бето (24, 38), Журба Сергій (39)

«Спортлідер+»: 41. Хомин Павло, 1. Тимощук Богдан – 5. Михайленко Дмитро, 6. Чуднов Андрій, 7. Рибак Сергій, 8. Коробка Максим, 14. Івонко Максим, 15. Мартинюк Дмитро, 18. Сондак Володимир, 20. Засенко Андрій, 21. Фетько Олексій (кап.), 40. Власович Валерій

Головний тренер: Віктор Мглинець

«Локомотив»: 2. Іваняк Євген, 1. Литвиненко Дмитро (кап.) – 3. Цой Віктор, 4. Федорченко Дмитро, 5. Білоцерківець Дмитро, 7. Журба Сергій, 10. Сорокін Дмитро, 11. Камеко Дмитро, 13. Сорокін Олександр, 19. Бето, 20. Кисельов Віталій, 32. Шпигарь Микита, 89. Клочко Євген

Головний тренер: Євген Ривкін

Попередження: Михайленко Дмитро (32) – Бето (37)

Сьогодні флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», провів свій заключний домашній поєдинок у нинішньому сезоні. В рамках 27-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця приймали на рідному майданчику діючого чемпіона турніру, грізний харківський «Локомотив».

Після перемоги “Урагану” в Єнакієво завдання на два матчі, що залишилися, в регулярному чемпіонаті для “Локомотиву” стало гранично ясним – для того, щоб гарантувати собі друге місце, треба набирати, як мінімум, 4 очки, і спершу потрібні було ні в якому разі не програвати “Спортлідеру+”. У свою чергу, подоляни, які грали останній домашній матч в нинішньому сезоні, напевно хотіли на мажорній ноті відіграти проти чемпіонів України, тим більше що харків’яни залишалися єдиною командою в Екстра-лізі, у яких команді Віктора Мглинця в нинішньому сезоні не вдалося відібрати очки.

Всього 10 днів тому суперники зустрічалися в Харкові, тому, ніякого часу “на розвідку” не вимагалося, і гра відразу ж пішла на зустрічних курсах. Вже на другій хвилині Рибак зліва небезпечно пробив поряд з штангою. Кутовий – і Сондак двічі із-за меж штрафного намагався переграти Іваняка, але воротар кожного разу відбивав м’ячі. А ось гості добилися успіху вже в першій своїй атаці. Після ауту Кисельов пробив по воротах зліва метрів з 15-ти, Хомин відбив м’яч перед собою, Євген Клочко був тут як тут, підібрав м’яч, обвів воротаря “Спортлідера+” і відправив його у сітку.

Не пройшло і двох хвилин, як “Локомотив” ледве не збільшив рахунок. Дмитро Сорокін вийшов віч-на-віч із Хомином, але, перекидаючи м’яч через воротаря, перекинув шкіряний снаряд і через ворота.

Повівши в рахунку, гості перебудувалися на контратакуючу гру, підопічним Віктора Мглинця здолати позиційну оборону харків’ян було не просто, тому у напряку воріт йшли дальні і частенько непідготовлені удари, які для Іваняка проблемою не були.

Перечекавши сплеск активності господарів, харків’яни спокійно узяли гру під контроль вже в середині майданчика. Журба здалеку пробив після ауту – Хомин відбив м’яч. Виручив свою команду хмельницький голкіпер і після удару Білоцерківця з меж штрафної. Камеко приклався до м’яча майже з центру майданчика, і знову Хомин грає надійно. На 16-ій хвилині вже Дмитро Сорокін перевірив пильність Хомина – той намертво забрав м’яч.

Проте, на 18-ій хвилині господарі отримали відмінний шанс зрівняти рахунок. Івонко, пройшовши по лівому флангу, зробив передачу вправо на Сондака, той пробивав по воротах, в яких був тільки польовий гравець гостей – м’яч просвистів над перекладиною.

Кінцівка тайму по грі залишилася за гостями. Бето раз по раз терзав оборону “Спортлідера+”, бив сам, робив передачі на партнерів, але Хомин виручав свою команду. Перед самою сиреною знайшлася робота і для Іваняка, який перевів на кутовий небезпечніший удар Засенка з лінії штрафної.

Другий тайм розпочався з штурму воріт господарів. Впродовж двох хвилин Хомин відбив три небезпечні удари Білоцерківця, Дмитра Сорокіна і Кисельова, але все-таки “Локомотив” добився свого. Після удару Кисельова м’яч відлетів на ногу Бето, і бразилець хльостким ударом відправив м’яч в сітку.

0:2 – але зажуритися трибунам не дав Засенко, який один м’яч відіграв вже через хвилину. Подоляни отримали право на штрафний поблизу воріт гостей, Засенко завдав гарматного удару, і м’яч знайшов шпарину між Іваняком і стінкою. А ще через три хвилини рахунок і зовсім став рівним. Хитромудро в штрафній гостей зіграв Чуднов, який першим був біля м’яча після кутового і п’ятою відправив м’яч в сітку. 2:2 – в середині другого тайму гра, по суті, почалася спочатку, але з психологічною перевагою хмельницької команди.

І воно матеріалізувалося в гол. На 30-ій хвилині в швидкій контратаці Власович зробив передачу вліво на Фетька, той виявився віч-на-віч з Іваняком і пробив між ніг воротаря. 3:2 – вперед вперше вийшов “Спортлідер+, а Євгену Ривкіну довелося негайно брати тайм-аут.

Гостям для досягнення мінімально необхідного результату треба було додавати. При грі “4 на 4″ ніякого загострення біля воріт Хомина “Локомотиву” створити не вдалося, і за 5.30 до сирени Журба уперше вийшов на майданчик у воротарській футболці. Довго катали п’ятого гості, а коли помилилися, тут же були покарані. Сондак пробігся по правому флангу і видав ідеальну передачу вліво на Власовича, який не схибив.

Але інших варіантів, як продовжити грати з п’ятим, у гостей не було. І з другої спроби один м’яч був відіграний – Дмитро Сорокін, як на блюдечку, викотив м’яч Бето, і з той з метра переправив сферу у сітку. За 1.59 вже Віктор Мглинец узяв тайм-аут…

Але пройшло трохи більш ніж 30 секунд, і рахунок знову став рівним. Це Сергій Журба прийняв довгу передачу зі своєї половини, і з 10-ти метрів з розвороту вколотив м’яч в лівий верхній кут.

Попри те, що на останній хвилині ближче до того, щоб вирвати перемогу, був “Локомотив”, матч так і завершився по-справжньому бойовою нічиєю – удар Бето парирував Хомин, а Кисельов за дві секунди до сирени з штрафного пробив вище воріт.

У підсумку – нічия з рахунком 4:4, і «Спортлідер+» в хорошому настрої підходить до «Фіналу восьми» Кубку України, який вже 25-ого квітня стартує у Черкасах.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.03
39.05
42.36
42.37

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо