emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
4 Травня 2014 ХОФФ 1545

Передвиборні перегони: очікування і реальність
Вже 7-ого травня стане відомим ім’я нового очільника Хмельницькької обласної федерації з футболу
7-е травня, без перебільшення, стане історичним днем в історії футболу на Хмельниччині. Саме в цей день стане відомим ім’я нового очільника Хмельницької обласної федерації футболу (далі – ХОФФ), від дій якого безпосередньо залежатимуть його подальші дії стосовно спорту №1 в нашому краї: або подальший невпинний розвиток та процвітання, або ж стрімке та безповоротне падіння у безодню. Боротьбу за крісло голови ХОФФ наразі ведуть чотири претенденти: Вадим Федоренко, Артем Глас, Ігор Хіблін та Іван Гончар. З позиції автора цього матеріалу, який є доволі обізнаним і достатньо відомим у футбольних колах на теренах нашої області, аби робити певні висновки та констатації, не хочеться, аби ви вважали моє творіння свого роду пропагандою, або ж «хвалебною одою» одному із кандидатів. Просто напередодні цього, без сумніву, вирішального дня у історії розвитку футболу Хмельниччини хочеться зважити усі «за» і «проти» кожного з претендентів на омріяне крісло, аби надалі Ви, шановні читачі, відштовхувалися від перевірених фактів, і чітко формували уявлення про масштаби роботи кожного з них в цьому напрямку.
Вадим Федоренко, який очолював цю посаду з 1998-ого аж по 2010-ий рік. Аж цілих 12 років! А який результат його робити, спитаєте Ви, і стовідсотково будете праві! Будемо об’єктивними, Вадим Іванович в свій час приклав вдосталь зусиль для розвитку спорту №1 в нашому регіоні, і зараз не дивлячись на свій похилий вік, ні на мить не розлучається з цією грою, одночасно суміщаючи дві вагомі посади – очолює комітет спостерігачів арбітражу області та є діючим заступником голови ХОФФ. Однак, як говориться, «стара гвардія, старою гвардією, а свіжа кров потрібна завжди». Тим паче, що зараз в нашому регіоні як ніколи є досить багато молодих амбітних та молодих людей, які своїми діями зможуть суттєво покращити розвиток футболу на Хмельниччині. Не на користь Вадиму Івановичу говорить і його фізичний стан (нагадаємо, що нещодавно пан Федоренко переніс інсульт – прим. автора), а як відомо, робота будь-якого очільника завжди є стресовою, що може негативно позначитись на його здоров’ї.
Артем Глас, є одним з представників «молодої гвардії». Артем Вікторович є неймовірно амбітною людиною, яка знає, що робить, і завжди ретельно зважує свої рішення. «Сім разів відмір, а один відріж» - це його основна прерогатива. Раніше Артем був головою обласної газети «Спортлідер+», яка в першу чергу приділяла увагу та не соромилися висвітлювати спортивні події у нашому регіоні, пов’язані з грою мільйонів, а наразі успішно виконує обов’язки виконавчого директора футзального «Спортлідера+», який без перебільшення заслуговує на статус флагману хмельницького футзалу. На боці Артема Гласа є неймовірний досвід роботи з людьми, саме в першу чергу завдячуючи якому у стані «лідерів» зараз дійсно підібраний колектив справжніх професіоналів у своїх напрямках, які завжди відповідально виконують свої обов’язки. Ще більше вістів пану Гласу додає його діяльність стосовно розвитку футзалу в нашому краї, і очевидно, що крісло голови ХОФФ стане для нього новим викликом долі, в результаті якого він зможе вивести на новий, ще більш високий рівень, безпосередній розвиток футболу на Хмельниччині.
Ігор Хіблін, який і наразі очолює ХОФФ. В минулому дуже кваліфікований футбольний арбітр, який обслуговував немало-небагато аж 134 матчі у вищій лізі чемпіонату України! Серед його успіхів слід відмітити розвиток футболу серед підростаючого покоління. Зокрема, з кожним роком все цікавішим стає чемпіонат області серед молодших команд Прем’єр-ліги. Дитячо-юнацька футбольна ліга (ДЮФЛ) області теж стала розвиватися. Доказом цього більша конкурентоспроможність команд краю на всеукраїнських змаганнях першої ліги та вихід ДЮФК «Поділля» до вищого ешелону, який став першим представником нашого краю на такому рівні після розподілу на дивізіони. Єдине, в чому більшість футбольної громадськості може дорікнути Ігорю Миколайовичу, так це в тому, що восени минулого року зникло з футбольної карти багатостраждальне в силу різних причин місцеве «Динамо», яке до останнього представляло наш край на всеукраїнській арені… Так Хмельниччина майже на півроку залишилася без професійного футболу…
Допоки цією весною своє вагоме слово не сказав, мабуть, головний претендент на перемогу у боротьбі за перемогу, Іван Гончар, який власними силами відродив після не дуже довгого, але все-таки застою команду майстрів на Хмельниччині, яка отримала культову для нашого краю назву – «Поділля». Новостворений колектив розпочав свій шлях з Аматорської ліги чемпіонату України, і немає сумнівів, що в найближчому майбутньому він буде лише прогресувати. Просто приведемо у приклад виплекане дітище Івана Ярославовича, футзальний клуб «Спортлідер+», який наразі достойно представляє Хмельниччину на всеукраїнському рівні, а нещодавно підкорив воістину історичну турнірну вершину – здобув путівку у півфінал національного Кубку, що стало найкращим показником для команд в цьому виді спорту з нашої області за часів незалежної України. А в становленні «лідерів» не все завжди було легко, а це демонструє те, що Іван Ярославович знає як досягти успіху в справі, за яку береться. Крім того, крім команди Екстра-ліги, успішно функціонують молодіжна та аматорські команди, відкрита клубна дитяча-юнацька школа, в якій під керівництвом кваліфікованих тренерів футзальні ази пізнають сотні хлопчаків із усієї області. Не варто буде згадати те, що пан Гончар є почесним президентом Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області, організації, яка семимильними кроками розвиває та популяризує футзал в нашому регіоні, і очевидно, що на футбольній стезі у випадку перемоги Івана Ярославовича в гонці за крісло голови ХОФФ ситуація в господарстві та інфраструктурі постійно покращуватиметься, а постійний прогрес команд та їх достойні турнірні результати на всіх рівнях лише тішитимуть око багаточисленній армії вболівальників та функціонерів.
Ім’я того, хто вершитиме подальшу долю футболу на Хмельниччині, дізнаємося вже дуже скоро, буквально через декілька днів. Сподіваємося на те, що Ви, шановні читачі, приймете достойне та обґрунтоване рішення при виборі переможця!
До нових зустрічей на інформаційних просторах! З повагою, завжди Ваш вірний слуга, Щирий Дописувач!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо