emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
2 Червня 2014 Саша 1535

НФК «Поділля» - ФК «Вінниця». Анонс
Чи вдасться підопічним Миколи Федорка в рідних стінах зламати опір традиційно непоступливих вінничан?
У середу, 4-ого червня, хмельницьке «Поділля», почесним президентом якого є Іван Ярославович Гончар, проведе свій черговий поєдинок. В перенесеній грі 3-ого туру чемпіонату України з футболу серед аматорських команд підопічні Миколи Федорка у рідних стінах зустрінуться із ФК «Вінниця».
До гри обидві команди підходять у бойовому настрої. Хмельничани в попередньому турі приймали у рідних стінах одного із старожилів турніру, діючого переможця змагань, грізний «ОДЕК» із Оржіва. Забігаючи наперед відзначимо, що цей матч ознаменувався безпрецедентним скандалом, аналогів якому у вітчизняному футболі не було вже досить давно. Що ж до самої гри, то вона була маловидовищною. Під проливним дощем, який тривав на протязі усього матчу, командам було досить важко продемонструвати свої найкращі якості, отож логічно, що основна загроза здебільшого виникала після розіграшу стандартних положень та дальніх ударів, проте на висоті були голкіпери обох команд. В’язка боротьба на полі продовжувалася до 73-ої хвилини, коли не розпочалося найцікавіше… Через «дії» гостей, які весь другий тайм апелювали до арбітра, мовляв «нам темно, ми нічого не бачимо», рефері прийняв досить радикальне рішення – зупинити гру. Майже відразу на стадіоні «Поділля» було ввімкнене штучне освітлення, проте арбітр не наважився продовжувати матч, посилаючись на те, що нібито «не бачить розмітки»! Навіть вболівальники «Поділля» просили гравців з Рівненщини вийти та дограти, але ті все твердили: «Нам погано видно». А коли чули у відповідь: «А футболістам «Поділля» краще видно?», тікали у роздягальню. Якось не по-чемпіонськи це… Суперечки тривали хвилин 30, аж поки головний рефері не прийняв остаточного рішення – «гейм овер», що відверто «змазало» початок футбольного сезону у нашому місті. Тепер рішення стосовно долі матчу прийматиме КДК… Неймовірно жаль гравців хмельничан, які на рівних протидіяли діючому переможцю та одному із фаворитів змагань… Віримо, що в середу підопічні Миколи Федорка прикладуть максимум зусиль, аби потішити своїх прихильників видовищною грою та позитивним результатом, який дозволить продовжити боротьбу за вихід у наступний раунд, і своїми діями на полі «втруть носа» усім скептикам та «доброзичливцям».
Що ж до опонента «подолян», то ФК «Вінниця» завжди була серйозним випробуванням для будь-якого суперника і славилася перш за все своєю непоступливістю. Вінничани вже встигли розжитися одним заліковим балом, і очевидно, що в Хмельницькому гратимуть виключно на перемогу. Додає вістів вінничанам те, що вони минулий тур пропускали, планомірно готуючись до гри проти «Поділля» на протязі двох тижнів, проте у якому ігровому тонусі наразі перебуває ФК «Вінниця» є загадкою для всіх.
Проте головний козир на боці саме «Поділля» - це підтримка рідних трибун, а знаючи досить «теплі» відносини між фан-формуваннями із Хмельницького та Вінниці, впевнений, що хмельницькі вболівальники несамовито підтримуватимуть свою команду від перших і до останніх секунд зустрічі, додаючи психологічної впевненості гравцям «подолян», яка неодмінно допоможе досягти позитивного результату.
Однак усі крапки над «і» розставить безпосередньо сама гра, яка відбудеться у середу, 4-ого червня, на стадіоні «Поділля». Початок матчу – о 18:00. Вхід вільний. Запрошуємо прийти усіх бажаючих та стати свідками феєричного футбольного дійства!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо