emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
3 Червня 2014 Вадим 1763

Бої за правилами змішаних єдиноборств ММА

З 30 по 31 травня поточного року за сприяння Міністерства молоді та спорту України і Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму в місті Борисполі Київської області відбувся чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА серед дорослих.
В змаганнях прийняло участь 148 кращих бійців України, які змагалися у семи вагових категоріях.
Нашу область представляли бійці секції Навчального центру УМВС (м. Хмельницький) та громадського формування “Міська Варта” (м. Камянець-Подільський), які крім фізкультурно-оздоровчої та спортивної мети у своїй діяльності сприяють військово-патріотичному вихованню.
За олімпійським принципом жеребкування проводилось всліпу, а тому вже з першого кола поєдинки були досить безкомпромісні та видовищні, нерідко численні глядачі бачили бої, гідні фіналів, адже на кону національна першість та право представляти нашу державу на міжнародній арені. І непоодинокі були випадки, коли в попередніх поєдинках сходились чемпіони та призери України і міжнародних змагань з різних видів єдиноборств.
Кількісний та якісний склад кожної вагової категорії був досить пристойним, а в середньому, щоб дістатись фіналу, потрібно провести 4 а то і 5 поєдинків. До 1/8 фіналу поєдинки тривали: один раунд — 3 хв, далі до фіналу — два раунди по 3 хв (у випадку нічийного результату — ще один раунд), а бої за ІІ та І місце проходили за формулою два раунди по 5 хв, і, звісно, у випадку нічиєї — ще один 5-ти хвилинний екстра раунд. Зауважимо, що все це — протягом одного дня, а тому однієї майстерності, досвідченості та навіть витривалості було замало — для цього потрібна нездоланна і незламна воля до перемоги.
Серед бійців, яких сподівались, і небезпідставно, побачити на п'єдесталі — бронзовий призер чемпіонату світу Тарас Гуцул та бронзовий призер чнмпіонату Європи Віталій Добровольский, чемпіони України серед молоді Владислав Демчишин та Віталій Вовчанський. Всі вони впевнено дістались чвертьфіналу, у якому показали гідні бої, продемонстрували різноманітну техніку та волю до перемоги, та, на жаль, поступились фіналістам поділом думок суддів.
За крок до бронзи зупинився боєць найважчої вагової категорії, понад 93 кг, Руслан Погребнюк, якому травма завадила отримати перемогу у бою за ІІІ місце, однак, зважаючи на те, що це для нього дебют на всеукраїнській арені, то це цілком пристойний результат.
Вдалося це зробити його більш старшому та досвідченому колезі по команді Андрію Шпаку, який у ваговій категорії до 77,1 кг у бою за ІІІ місце переміг минулорічного чемпіона, представника Чернігівщини, Сергія Павлюка.
У загальнокомандному заліку третє місце посіла команда Чернігівської області, срібло — за представниками Київської області, а чемпіоном стала команда Миколаївської області. Хмельницька область у командному заліку увійшла до п'ятірки кращих.
Найемоційніщою та найяскравішою подією всього чемпіонату, принаймні для двох людей, став момент, коли після завершення фінального поєдинку у ваговій категорії до 70,3 кг і здобуття перемоги представник Миколаївщини Андрій Мавродієв запросив на ринг свою дівчину, освідчився в коханні і запропонував руку та серце. (2 відео пропозиція http://www.youtube.com/watch?v=xUrtCjZZkSE та відповідь http://www.youtube.com/watch?v=vCMfT8N7yvQ).


Віце-президент
Федерації ММА України
суддя змагань Вадим Подрушняк

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо