emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
10 Червня 2014 Ольга 2383

Гравці «Шкіряного м’яча – Кубка Coca-Cola»
долучаться до найкращих юних футболістів під час Чемпіонату світу з футболу ФІФА™.
Найкращі гравці команд-переможниць минулорічного Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч – Кубoк Coca-Cola» Денис Галата та Денис Душкін представлять Україну у міжнародному футбольному таборі «Копа Кока-Кола» у Бразилії під час проведення Чемпіонату світу з футболу ФІФА™. Вони побувають на відкритті та стартовому матчі світової футбольної першості на стадіоні у Сан-Паулу.
Зворушлива та натхненна історія звичайних українських школярів, що наполегливо торують шлях до своєї мрії та завдяки «Coca-Cola» її досягають, 6 червня була презентована на прес-конференції у Будинку футболу. Захід був присвячений завершенню змагань поточного сезону у наймолодшій віковій категорії (U-12) турніру «Шкіряний м’яч — Кубoк Coca-Cola».
«Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» та «Копа Кока-Кола» об’єднує однакова мета – просування активного способу життя серед підростаючого покоління. Це важливий напрямок соціальної відповідальності компанії «Кока-Кола». Дитячі аматорські турніри «Копа Кока-Кола» проводяться в багатьох країнах світу. Для кращих юних футболістів, що беруть у них участь, «Coca-Cola» організовує міжнародні футбольні табори», - розповіла Директор відділу зі зв’язків із громадськістю компанії «Кока-Кола Україна» Олеся Жулинська.
Саме такий табір проходитиме з 10 по 15 червня неподалік від бразильського міста Сан-Паулу. Учасниками табору, окрім українців, стануть 124 юні футболісти з 23 країн світу.
«Це історія простих дітей, які йдуть до своєї мрії, і «Coca-Cola» дарує їм таку унікальну можливість - побувати у міжнародному юнацькому футбольному таборі в Бразилії. Незабутньою подією стане для хлопців можливість побувати на відкритті та стартовому матчі Чемпіонату світу з футболу ФІФА™. У таборі відбудеться турнір інтернаціональних команд, складених з його учасників. На завершення юних футболістів очікує зустріч з Бебето, колишньою «зіркою» бразильського футболу», - відзначила Олеся Жулинська основні «родзинки» програми перебування у таборі.
Вибір найкращих гравців, що мають поїхати до Бразилії, відбувався на загальних зборах команд шляхом прямого голосування. Таким чином, найкращим гравцем команди Хмельницької загальноосвітньої школи № 14, яка виграла у минулому сезоні турнір «Шкіряний м’яч – Кубoк Coca-Cola» у віковій категорії U-14, названо Дениса Душкіна. А у команді Кременчуцької загальноосвітньої школи № 1, яка у сезоні 2012-2013 тріумфувала у віковій категорії U-13, обрано Дениса Галату.
«Грою та товариськими стосунками, напевне, я заслужив довіру хлопців, - сказав Денис Галата, - а від перебування у Бразилії очікую гостинності, цікавого спілкування та сподіваюсь дізнатись багато нового. Про Бебето мені ще колись розповідав дідусь. Якщо у мене буде така нагода, запитаю його, як він досягнув такого успіху у футболі».
«Я не підведу свою команду у Бразилії, - запевнив Денис Душкін. - З другим Денисом я був досі не знайомий, але думаю, ми станемо справжніми друзями». Обидва представники «Шкіряного м’яча» на трибуні стадіону Арена де Сан-Паулу у стартовій грі вболіватимуть за Бразилію. Денис Душкін також пообіцяв, що при цьому він обов’язково одягне футболку збірної України.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо