emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
7 Липня 2014 оирнаенв 2658

Прокурор Хмельницька Мартинюк корупціонер у погонах

Прокурор Хмельницького Мартинюк – корупціонер у погонах

Ми, лікарі Шепетівської районної лікарні Хмельницької області, хочемо поставити Вас до відома про корупцію в нашій лікарні. Ми вже писали про це в червні 2012 року в редакцію «Корупція стоп».
Посилання:
http://blogs.lb.ua/corruption_stop/156542_shepetovka_pomeshchenie_bolnitsi.html
Наше повідомлення було передано на розгляд до прокуратури м. Хмельницького. Томуза за «завідомих причин» потрібного розслідування цього злочину не проводилося. Приїжджали представники прокурора м.Хмельницького Мартинюка О.Г. Вони не розглядали ті факти корупції головного лікаря ЦРЛ Шепетівки Поліщука В.М і прокурора м. Хмельницького Мартинюка О.Г., які ми наводили в листі. Прокуратуру найбільше цікавило, хто з лікарів наважився написати на них статтю і як покарати нас за це.

На даний момент весь цей корпус лікарні НЕЗАКОННО (без відповідних та дозвільних документів) передано під аптеку ТОВ «АВК - ФАРМ» м.Бердичів, господарем цієї аптеки є БРАТ прокурора МАРТИНЮКА О.Г., а фактично сам прокурор.

Ми хочемо, щоб це неподобство закінчилося. У нас в лікарні не вистачає приміщень для лікування наших городян. Немає відділення для важкохворих пацієнтів. Хворі з онкологічними захворюваннями розміщуються по різних відділеннях лікарні, не отримуючи належного догляду та лікування, тоді коли цілий корпус нашої лікарні був незаконно перееданий в особисте користування прокурора і головного лікаря ЦРЛ.

Мало того, вони незаконно захопили приміщення лікарні під аптеку, та ведуть там свою сумнівну діяльність . Ніякі контролюючі служби не мають права туди заходити, їх просто не пускають: один дзвінок до прокурора – і всі питання «позитивно» вирішені.

Багато препаратів у них сумнівного походження. Були випадки коли хворий придбав в їхній аптеці ліки і опинялися потім в реанімації. Але такі випадки відразу замовчувалися.

Фармацевти працюють у них по 12-13 годин, і ніхто офіційно не влаштований. Зарплату вони отримують «у конвертах» - це теж є грубим порушенням закону Укрвїни про працю.

Ми вас дуже просимо: не залишайте наш лист без уваги. Нехай припиниться беззаконня в нашій лікарні і повернуть назад приміщення в безпосереднє використання за призначенням – лікувати хворих, а не набивати грошима кишені окремим чиновникам. У нас в місті аптек предостатньо, а от лікувати хворих городян ніде.

Нехай дані факти розслідують незалежні експерти, а не як минулого разу прокуратура м. Хмельницького, а практично сам прокурор Мартинюк О.Г.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо