emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
8 Липня 2014 Наталя Войтюк 2820

Кому винні прості українці?

Сьогодні наша рідна держава переживає дуже важкі часи. У нас, по суті, іде війна на Сході країни. Багато українців старшого покоління пам’ятають, як важко жити та виживати в умовах війни та після неї.
Сьогодні в ці нелегкі для кожного українця часи держава не допомагає простій людині, а практично щомісячно піднімає тарифи на житлово-комунальні послуги, ставлячи цим населення перед неминучістю життя в умовах жорсткої економії. Це може призвести до різкого зубожіння людей, а не до такого омріяного європейського рівня життя. Та й саме підписання угоди з ЄС набуває неоднозначного сприйняття. Наша держава пішла шляхом банального підвищення цін на фоні замороження зарплат, пенсій та соціальних виплат, в той час як міжнародна спільнота не виконала жодної з обіцянок в цьому плані, а керівництво країни не вимагає їх дотримання.
З одного боку, ціни на комунальні послуги піднімаються, а якість послуг залишається та сама. Система житлово-комунального господарства навіть не думає змінюватися в кращу сторону. При тому що тільки вартість води вже зросла десь від 40 до 70% залежно від територій.
Партія розвитку України стурбована тим, що все це може викликати стрімке зростання боргів населення перед ЖКГ. Держава обіцяє виплачувати субсидії, дуже хочеться в це вірити, але в той же час грошей на це в бюджеті немає. Та й різні міжнародні і вітчизняні інституції прогнозують падіння економіки від 5 до 7%. Інфляція, яку розганяють підвищені тарифи, може досягти 16%. Логічним стає питання: звідки візьмуться гроші в умовах війни і постійно зростаючих зовнішніх боргів?
Позиція нашої політичної сили чітка і визначена – ми проти перекладання державних проблем на плечі простих українців. Така політика може стати черговою іскрою, яка спровокує спалах агресії. Партія розвитку України впевнена, що зобов’язання влади перед іноземними партнерами повинні виконуватися шляхом проведення збалансованих реформ, розвитку економіки, а не методом затягування пасків і без того незаможних українців.


Наталя Войтюк, член Партії розвитку України

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.52
39.55
42.29
42.32

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо