emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Липня 2014 Валерій Іванюк 2861

У понеділок, 14 липня, ПриватБанк відновив роботу ще 12 відділень у Донецькій і Луганській областях

14 липня в Донецькій і Луганській областях відновили обслуговування клієнтів ще 12 відділень ПриватБанку. Як повідомляє прес-служба банку, на сьогодні повністю відновлено мережу банківського обслуговування в Маріуполі, Макіївці, Артемовську, Краматорську, Красноармійську, Амвросіївці, Новоазовську, Червоному Лимані, Соледарі та ще 8 містах і селищах Донецької області. 15 липня планується відкриття ще 6 відділень, що відновлено після «діяльності» бойовиків.

У Луганській області сьогодні відновлено обслуговування клієнтів у 6 відділеннях ПриватБанку, у тому числі банк відкрив відділення в Щасті, Троїцькому, Марковці та Білолуцьку. За даними ПриватБанку, протягом завтрашнього дня банк продовжить відновлення штатного режиму обслуговування у звільнених від бойовиків населених пунктах Луганської області – Металісті, Олександрівську, Білому та Розкішному.

Усього ж на сьогодні у звичайному режимі клієнтів обслуговують 104 відділення в Донецькій області та 18 – у Луганській. Найпопулярніші банківські послуги жителі східних регіонів України також можуть отримувати через більш ніж 938 терміналів самообслуговування, що працюють у регіоні, та Інтернет-банк Приват24.

У банку повідомили, що 112 банкоматів Донецької області завантажено готівкою та обслуговують клієнтів. У Луганській області працюють 12 банкоматів.

Оплатити пластиковими картками товари та послуги можна сьогодні в 16 тис. торговельних точках Східної України. Банк відновив роботу ще 150 терміналів у магазинах Луганської області, де сьогодні працює понад 5 тис. POS-терміналів ПриватБанку. У Донецькій області в будь-якому місті регіону можна купити товари без готівки – тут працюють 11 090 POS-терміналів ПриватБанку, а 11 липня їх кількість виросла ще на 150 терміналів.

Міста Донецької області, у яких на 14 липня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Димитров, Добропілля, Білицьке, Білозерське, Красноармійськ, Родинське, Селидове, Горняк, Українськ, Новогродівка, Олександрівка, Волноваха, Володарське, Докучаєвськ, Червоний Лиман, Мангуш, Новоазовськ, Новотроїцьке, Амвросіївка, Велика Новосілка, Старобешеве, Новокомсомольськ, Новий Світ, Святогорськ, Тельманове, Вугледар, Костянтинівка, Артемівськ, Соледар, Часів Яр, Краматорськ, Слов’янськ, Дружківка, Маріуполь, Дебальцеве, Комсомольське, Миколаївка, Черкаське.

Міста Луганської області, у яких на 14 липня відновлено роботу відділень ПриватБанку: Сватове, Старобільськ, Білолуцьк, Новопсков, Біловодськ, Білокуракино, Кремінна, Мілове, Марковка, Троїцьке, Щастя, Новоайдар.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо