emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
18 Липня 2014 Сергій 1682

Робочі місця – гарантія соціальної стабільності

На фоні повної дестабілізації всіх сфер життя на сході країни, влада забуває про необхідність врегулювання актульних питань повязаних із забезпеченням робочих місць та відповідно – соціального захисту населення. Додає проблем і підписання Угоди про асоціацію з ЄС, мова про економічну її частину. Партія розвитку України вважає за необхідне, аби українська влада дала конкретну та чітку відповідь щодо перспектив збереження старих та створення нових робочих місць у виробництві. Народний депутат, голова Національного комітету Партії розвитку України, Юрій Мірошніченко переконаний, що не допустити закриття підприємств і ліквідацію робочих місць – це невідкладне завдання для керівництва держави. Особливо, це стосується східних регіонів, – наголошує політик.

На початку літа на Хмельниччині, за данними Центру зайнятості населення, на одну вакансію претендує 32 безробітних. Це офіційні дані, але реальна ситуація в рази гірша. Не менш турбує і негативна динаміка скороченняробочих місць, часткове, а подекуди й повне зупинення виробництв.

В державі конкуренція на ринку праці в червні зросла майже в півтора рази. Найбільше падіння спостерігається у сфері транспорту і логістики, фінансів, продажів і закупівель. Значно зменшилася кількість пропозицій для топ-менеджерів і молодих фахівців. Як вважають аналітики, дана тенденція буде тільки зростати. «В умовах соціально-економічної кризи, що охопила країну, виникає загроза масового безробіття та зубожіння населення, – говорить представник команди розвитку на Хмельниччині Андрій Прусецький. – Замороження мінімальної зарплати, підвищення цін і тарифів (в тому числі і для підприємств), ріст комунальних платежів, невизначенність з європепейськими та російськими ринками – це далеко не всі виклики нашого часу”.

Президент, підписавши Угоду з ЄС, фактично переклав на плечі народу тягар усіх ризиків і загроз, які повязані із впровадженням європейських стандартів. А український виробник так і не отримав жодних преференцій.

Партія розвитку України вимагає від влади швидкого реагування на ситуацію, аби не допустити колапсу на ринку праці та перетворення нашої держави в країну третього світу.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо