emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
28 Липня 2014 Шепетівська РДА 2059

Відвідали земляків у зоні АТО

Нещодавно делегація від району на чолі з головою районної державної адміністрації Миколою Дорощуком, за сприяння Шепетівської ГО «Майдан», відвідали зону АТО аби передати матеріальну допомогу шепетівчанам, які були мобілізовані та проходять службу на Сході України.
У склад делегації ввійшли перший заступник голови адміністрації Олександр Дмитришин, заступник голови районної ради Віталій Бузиль, працівник райдержадміністрації Віталій Знайдюк, волонтери шепетівщини, члени ГО «Майдан» Євген Ступак, Володимир Тетеря, Артур Лисенко, Олег Велігдан.
Члени делегації побували у Красноармійську, Краматорську, Славянську зустрілися із земляками, які несуть службу у зоні АТО, передали їм передачі від рідних та близьких. Для наших воїнів - земляків було доставлено 6 тонн вантажу. Це тактичні окуляри, бронежилети, питна вода, продукти харчування, чай, кава, білизна, цигарки.
Загалом для потреб війська , станом на 21 липня, населенням, організаціями та установами , в районі було зібрано 117085 грн., на 106003 грн. було закуплено бронежилети , тактичні окуляри, військова форма, білизна, продукти харчування, цигарки, та інші необхідні речі, залишок невикористаних коштів становить 11082 грн. Вони будуть використані для закупівлі необхідного для наших земляків спорядження. Збір коштів продовжується.
Загалом у зоні АТО перебуває понад 100 наших земляків - шепетівчан.
Із багатьма з цих хлопців вдалося поспілкувалися представникам делегації і особисто в руки передати передачі. Воїни раділи зустрічі із земляками, висловлювали велику вдячність громаді району, що не забули, турбуються та підтримують їх, особливо раділи «бронікам», як вони називають бронежилети.
У розмовах з хлопцями відчувався їх бойовий дух, готовність захищати свою Батьківщину, а на запитання чи хочуть повернутися до домівок, у відповідь чули: так, звичайно, але комусь же треба і служити, тим більше зараз. Хто ж тоді як не ми має боронити Україну?!
Перебуваючи у зоні АТО, спілкуючись з воїнами не тільки нашого району, а і з інших областей України, дивлячись на військову техніку, гостро відчувався в повітрі подих війни.
Відїзджаючи, просили хлопців триматися і пам’ятати, що ми всі, вся Шепетівська громада їх підтримує, хвилюється і просить, захищаючи Україну, все ж берегти себе, щоб повернутися додому живими та здоровими.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо