emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Серпня 2014 Олег Черненко 1452

Відбувся семінар «Доступ до публічної інформації: як ефективно
організувати роботу органу влади»


10 квітня 2014 року у Хмельницькому в конференц-залі готелю Енеїда (вул. Театральна, 8) відбувся семінар «Доступ до публічної інформації: як ефективно організувати роботу органу влади». Учасниками заходу стали 40 державних службовців, представників органів місцевого самоврядування, журналістів, громадських діячів, експертів Волинської області. Тренерами виступили: Ірина Кушнір (Представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини), Роман Головенко (Інститут масової інформації), Віктор Таран, Дарія Слизьконіс (Центр політичних студій та аналітики).
Метою семінару було надання експертної допомоги представникам місцевих органів державної влади та органів місцевого самоврядування з питань впровадження Закону України «Про доступ до публічної інформації».
За підсумками семінару учасники отримали методичні рекомендації експертів щодо організації доступу до публічної інформації у органі влади, розроблені громадськими експертами, а також практичні навики застосування закону.
10 квітня 2014 року стартував другий етап проекту «Навчання державних службовців виконанню норм Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Україні», що реалізується Центром Політичних Студій та Аналітики у співпраці з Офісом уповноваженого з прав людини за підтримки Програми розвитку ООН в рамках програми «Сприяння роботі Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини»). Метою проекту є організація та проведення комплексних освітньо-навчальних заходів, направлених на допомогу посадовцям у застосуванні в їхній роботі норм Закону України «Про доступ до публічної інформації». Доступ до публічної інформації є одним з пріоритетних напрямків роботи Центру Політичних Студій та Аналітики. З липня 2011 року ЦПСА систематично здійснює моніторинг відкритості та прозорості органів місцевої влади в Україні, результати якого лягають в річні рейтинги найвідкритіших та найзакритіших областей/ОДА/міськрад обласних центрів. Протягом 2011 та 2012 років Центр організував та провів 23 навчальні семінари в рамках першого етапу проекту «Навчання державних службовців виконанню норм Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Україні». В серпні 2013 року Центр розпочав аналіз Переліків відомостей, що містять службову інформації затверджених органами місцевої влади на відповідність їх нормам ЗУ «Про доступ до публічної інформації».

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо