emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
18 Серпня 2014 Сергій 1716

Лілія Бернадська: “Ми – за політику, яка несе мир!”

Ми перші, як політична сила, без гучних заяв та помпезності почали активну гуманітарну допомогу нашим співгромадянам, що проживають у населених пунктах Донбасу, звільнених в рамках АТО. Ми єдина партія, у якої є реальний план відродження та розвитку цих територій.

Наша команда перша розпочала вирішувати проблеми захисту дітей в рамках соціального проекту «Діти неоголошеної війни». Із західних, центральних областей безперервним потоком йде підтримка та допомога дитячим харчуванням, засобами гігієни, продуктами першої необхідності, медикаментами…так потрібних матерям та дітям із постраждалих районів.

Ми не ділимо території, не ділимо українців, дітей на своїх і чужих. Якщо дитина стала сиротою, чи її тато тепер інвалід, то найперше і найголовніше – це допомога такій сім’ї на всій території України. Ми маємо зробити все можливе і неможливе, аби наша держава не перетворилася на країну сиріт і біженців.

Ми відкрито дивимося у вічі матерям і дружинам. Ми хочемо повернути наших синів, чоловіків, братів додому живими та здоровими, а не з посмертними почестями.

Скільки ще треба пролити крові, аби зупинити цю неоголошену війну?!

Партія розвитку категорично виступає за збереження єдності та цілісності України через широкий діалог із залученням представників дипломатичних місій світової спільноти.

Зберегти життя людей, забезпечити мир в країні – це не просто головне завдання, це сьогодні крик душі.


Лілія Бернадська,

голова Комітету
Хмельницької обласної регіональної
партійної організації Партії розвитку України

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо