emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Серпня 2014 Сергій 1520

Учасники ІІІ конференції Хмельницької обласної партійної організації Партії розвитку України прийняли заяву «Щодо суспільно-політичної ситуації в Україні та Хмельницькій області»

Ми, делегати IІІ конференції Хмельницької обласної регіональної партійної організації Партії розвитку України, не маємо права стояти осторонь тих нагальних проблем і питань, які важким тягарем лягли на плечі переважної більшості українців.

Останні події в Україні засвідчили банкрутство старої політичної системи та необхідність проведення глибоких демократичних змін і соціально-економічних перетворень. Старі політичні партії виявилися неспроможними відповісти на виклики часу.

Сьогодні влада не в стані гарантувати безпеку, захист прав та свобод громадян. Системна криза в економіці, корупційні схеми пронизали всі важливі сфери життя країни. Взаємна недовіра та ворожнеча поглиблюють розкол у суспільстві. Саме тому в країні посилюється громадський запит на політичну силу, яка здатна запропонувати українському суспільству нові шляхи розвитку.

Держава потребує відповідальних, професійно підготовлених людей, які зможуть забезпечити мир, єдність та розвиток України. Зміни мають розпочатися з кожного з нас, з кожної громади.
Саме тому, ми - представники нової політичної сили, представники Команди розвитку, будемо рішуче діяти задля благополуччя всіх українців та жителів нашого краю.

Заради миру, економічного розвитку і соціального благополуччя ми беремо ініціативу у свої руки. Ми готові активно співпрацювати з кваліфікованими спеціалістами, лідерами громадської думки, представниками територіальних громад, громадськими організаціями та всіма структурами, які добробут людей визнають приорітетом у своїй діяльності.

Мир, єдність країни, народний контроль за діями влади, безкомпромісна боротьба з корупцією є запорукою нашого майбутнього. Це – фундамент Партії розвитку України і нашого суспільства. Ми об’єднаємо досвід кращих державних менеджерів та нових лідерів громадянського суспільства заради побудови процвітаючої держави.

Лише в єдності – наша сила! Розвиток – наша мета! Тільки в Україні – наше майбутнє! І те, яку країну ми збудуємо, залежить тільки від кожного свідомого громадянина нашої держави!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо