emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
20 Серпня 2014 Ілона Воронова 1885

Люстрація суддів, люстрація прокурорів і т.д. Проте ніхто чомусь не згадує про голову Хмельницької обласної федерації профспілок Геннадія Харківського. Кого –кого а його люструвати у першу чергу. Адже він один із перших підписав сумнозвісні закони від 16 січня. Беззаперечно завжди і у всьому підтримував колишнього Президента В. Януковича.

Геннадій Харківський хоч і трішки в інших масштабах але все ж таки наслідує В. Януковича. Намагається загарбати собі все і одразу. З 1997 року колектив відомої хмельничанам «33-тьої їдальні» намагається відстояти через суди у цього хапуги своє, те що належить саме їм. Адже на сьогоднішній день пан Харківський усіма аферами намагається забрати приміщення їдальні собі. І коли доходить діло до суду на поверхню випливає ще одна із багатоходових комбінацій Харківського аби обійти усі можливі закони і порядки і діяти самовільно. Так у 1997 році ділянку на якій збудована їдальня повторно було виділено навчально-культурному центру «Побужжя», під існуючі будівлі, на які лише в 2000 році видано свідоцтво на право власності, без право встановлених документів – Федерації профспілок області. Тобто пан Харківський зумів обійти тут і кримінальний закон.

Окрім цього пан Харківський як і екс-президент Янукович усіма можливими йому методами намагається влаштувати своїх синів не дивлячись при цьому ні на закони ні на права. Так підвальними і цокольними приміщеннями 33-ої їдальні та господарського управління без правових підстав користуються сини Харківського. Відкривши там свої офіси один із ремонту оргтехніки інший офіс – рекламна агенція.

Про доходи Харківського це взагалі окрема розмова. Не уточнював дані скільки точно у Хмельницькому безробітної молоді і людей середнього віку проте думаю усім відомо що чимало. Проте Харківського це взагалі не бентежить. Адже напевно важко відірватися від кормушки яка добре годує. Так от у свій далеко пенсійний вік пан Харківський отримує заробітну плату в районі 15 тис. грн. і таку ж пенсію. Також щороку навчально-культурний центр «Побужжя» та господарське управління сплачують федерації профспілок безповоротну фінансову допомогу. Так у 2013 році ця допомога склала понад 206 тис. грн.. запитання на засипку для громади як ви думаєте куди пішли ці кошти???? Якщо всього у федерації працює 6 чоловік. Відомо що за правління країною В. Януковича Харківський якось двічі за рік отримував допомогу по 150тис. грн..

Що ж до історії з 33-ьою їдальнею, так колектив не одноразово звертався до пана Харківського з проханням взяти їхню їдальню разом із колективом на баланс профспілок, проте Геннадій Петрович і чути цього не хоче. Його не турбує питання куди подінеться 33 хмельничанина які працюють у цьому закладі харчування. У нього ціль одна – забрати приміщення і все. З чуток дізнався що і сам Харківський у своєму тісному колективі зазначає не турбуйтесь скоро приміщення буде наше. Не даремно ж і суддів потрібно люструвати тому що такі як Харківський знає що їх дуже легко можна підкупити.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо