emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
21 Серпня 2014 Валерій Іванюк 2906

В Хмельницькому відкрито нове відділення ПриватБанку в новому торговому центрі “АГОРА”

Нещодавно в м.Хмельницькому розпочало роботу нове сучасне відділення ПриватБанку в мальовничому мікрорайоні “Озерна” на території щойно збудованого торгового центру “Агора”. Концепція нового торгового комплексу реалізована у однорівневому форматі (тільки 1-й поверх), всі магазини та установи мають окремі входи. А в новому відділенні ПриватБанку реалізовано нову концепцію трасформенного оформлення. Цей формат дозволяє оперативно в реальному часі змінювати план відділення, переставляючи перегородки, та локацію рекламного оформлення, яке також легко переноситься.

“Наше відділення сьогодні найсучасніше в області, тут реалізовані всі останні інновації ПриватБанку від планшетного обслуговування та цілодобової зони обслуговування 24/7 до нової концепції трансформування кімнат, робочих місць та рекламного оформлення, - розповідає керівник Хмельницького відділення “Агора” Володимир Головко. - Нашим клієнтам буде цікаво приходити через певний час та бачити зміни не тільки технологічні, а й візуальні. До речі, скоро на наших пересувних перегородках з’явиться ще й живий зелений дизайн”.

Нагадаємо, що іноваційне планшетне обслуговування в ПриватБанку перш за все орієнтоване на клієнта. Працівник ПриватБанку на планшеті наочно демонструє весь процес проведення операцій, щоб клієнт те саме зміг самостійно повторити через програмні додатки для віддаленого обслуговування на власному планшеті, смартфоні або комп’ютері. Системи самообслуговування в ПриватБанку стають все популярніші. Наприклад: з початку року кількість клієнтів що користуються Приват24 в Хмельницькій області збільшилась на 30%, а кількість операцій в терміналах самообслуговування сягнула 1,2 млн. транзакцій в місяць.

В Хмельницькій області сьогодні працюють 68 відділень ПриватБанку, 15 з них облаштовані зоною самообслуговування 24/7, банкоматів 242 шт., (нагадаємо, що клієнти ПриватБанку можуть знімати готівку у банкоматах інших банків без комісії. Комісію сплатить ПриватБанк), а терміналів самообслуговувавання встановлено 400.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.62
42.11
42.14

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо