emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Серпня 2014 Валерій Іванюк 1629

ПриватБанк відновив відділення в Горняку та Комсомольському та відкрив нове відділення в Старобільську

22 серпня ПриватБанк відновив штатну роботу своїх відділень ще в двох звільнених містах Донецької області – Горняку та Комсомольському. Як повідомили в банку, відділення та банкомати ПриватБанку в цих містах у повному обсязі забезпечено готівкою для отримання пенсій, зарплат, грошових переказів. Також відновлено роботу терміналів самообслуговування, у яких можна оплачувати комунальні послуги та здійснювати інші платежі самостійно.

Усього, за даними на 22 серпня, у Донецькій області відновлено роботу 138 відділень ПриватБанку. Також в області працюють 232 банкомати та 695 терміналів самообслуговування.

У Луганській області у звільнених від терористів містах ПриватБанк не тільки відновлює роботу відділень, але й відкриває нові. У Старобільську відкрило свої двері для клієнтів нове відділення ПриватБанку на вулиці Комунарів, 32А (поряд із магазином «Калмичанка»).

Відділення працює в новому форматі – тут з’явилися зони самообслуговування, де клієнтам покажуть, як швидко виконати будь-яку банківську операцію, безкоштовно познайомлять із новими технологіями та можливостями. Більше того, співробітники відділення можуть проконсультувати з будь-якого питання, у тому числі як швидко та зручно отримати банківські послуги не виходячи з дому.

Ще одним нововведенням є використання спеціалістами відділень мобільних планшетів, що дозволяє обслуговувати клієнтів оперативно та без черг. «За допомогою планшетів співробітники відділень ПриватБанку надають клієнтам найпопулярніші послуги – від оформлення кредитної картки та депозиту до оплати комунальних послуг і бронювання квитків на транспорт, – каже перший заступник директора Луганського філіалу ПриватБанку Юлія Вялова. – Також у будь-якому відділенні клієнтам допоможуть завантажити та налаштувати платіжні додатки ПриватБанку».

Усього, за даними на 15 серпня, у Луганській області обслуговують клієнтів 22 відділення ПриватБанку, 53 банкомати та 72 термінали самообслуговування.

Режим роботи відділень ПриватБанку на Сході України можна уточнити, зателефонувавши на безкоштовний номер телефону 3700 або на спеціальному сайті vostok.pb.ua

Міста Донецької області, у яких на 22 серпня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Амвросіївка, Артемівськ, Білицьке, Білозерське, Велика Новосілка, Волноваха, Володарське, Вугледар, Горняк, Дзержинськ, Дебальцеве, Димитрів, Добропілля, Докучаєвськ, Дружківка, Комсомольське, Костянтинівка, Краматорськ, Красноармійськ, Мангуш, Маріуполь, Миколаївка, Миронівський, Новоазовськ, Новгородське, Новогродівка, Новокомсомольськ, Новотроїцьке, Олександрівка, Родинське, Світлодарськ, Святогорськ, Селидове, Слов’янськ, Соледар, Старобешеве, Тельманове, Українськ, Часів Яр, Червоний Лиман, Черкаське.

Міста Луганської області, у яких на 22 серпня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Біловодськ, Білолуцьк, Білокуракине, Кремінна, Марківка, Мілове, Новопсков, Новоайдар, Рубіжне, Сватове, Старобільськ, Сєвєродонецьк, Троїцьке, Щастя.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо