emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
3 Вересня 2014 Валерій Іванюк 1573

Волонтерський центр разом із ПриватБанком запустили волонтерський відділ забезпечення армії

ПриватБанк виступив з ініціативою координації роботи численних волонтерських груп і незалежних волонтерів, які закупають військове спорядження, медичні препарати, предмети особистої гігієни, їжу та багато іншого для військових у зоні АТО та поранених. Як повідомив Заступник Голови Правління ПриватБанку Дмитро Дубілет, для цього створено спеціальну інтернет-сторінку (www.pb.ua/canhelp), де волонтери та постачальники продукції можуть залишити інформацію про необхідні товари та умови їх поставки.

Також ПриватБанк разом з Обласним логістичним волонтерським центром Дніпропетровська працює над створенням централізованого відділу забезпечення армії, поранених і біженців, який буде працювати з усіма волонтерськими організаціями та незалежними волонтерами України.

«Щодня тисячі волонтерів України закупають засоби захисту, медичні препарати – усе необхідне для військових у зоні АТО, поранених, біженців, – зазначив Дмитро Дубілет. – Мета створення волонтерського відділу забезпечення – збирати інформацію про всіх виробників і постачальників України та світу, які можуть дати вигідні умови для української армії, поранених і біженців (або взагалі надавати товари/послуги безкоштовно)».

Волонтерський відділ забезпечення буде координувати заявки від волонтерів, перевіряти якість продукції, що поставляється, щоб купувати продукцію на більш вигідних умовах і в прийнятні строки, а також допомагати в логістиці доставки товарів. Як зазначають у банку, це допоможе доставляти все необхідне безпосередньо в зону АТО та розподіляти поставки по всіх задіяних в АТО підрозділів силовиків.

Виробники, постачальники або просто люди, які володіють потрібною інформацією, можуть заповнити анкету на сторінці www.pb.ua/canhelp та описати, яку продукцію, за якими цінами та в які строки вони можуть поставляти.

Також потрібні добровольці, які можуть допомогти, працюючи вдома по декілька годин на день через Інтернет і в телефонному режимі (зв’язок оплачується). Бажане знання англійської. Залишити заявку можна на спеціальній інтернет-сторінці. (https://docs.google.com/a/privatbank.ua/document/d/1LNNfz91AIc5ljhtoW__77FwD0v6uzvE1hHny2pMarcQ/preview?sle=true)

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо