emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
25 Вересня 2014 Василь Назарук 1764

25 вересня в приміщенні конференц-зали Торгово-промислової палати (вул. Подільська, 109/1, 2 поверх) відбулась прес-конференція присвячена проблемам та можливостям вдосконалення законодавства у сфері тендерних закупівель. Участь у заході взяли представники замовників, учасників тендерних закупівель та громадські активісти. Результати трьохмісячного моніторингу державних закупівель в Хмельницькій області оприлюднив представник Центру політичних студій та аналітики Олег Черненко.
Серед проблем, з якими стикаються учасники та замовники під час проведення тендерних торгів виділяють наступні:
- зволікання з виплатами казначейства;
- непрофесійні представники замовників;
- в погоні за ціною, втрачається якість товарів та послуг;
- безконтрольні перевірки та перевищення повноважень Державної фінансової інспекції, антимонопольного комітету та інших контролюючих органів;
- ускладнена процедура участі в торгах та велика кількість необхідних документів
Разом з цим учасники круглого прес-конференції висловили свої пропозиції щодо вдосконалення процедур тендерних закупівель. «Такі моніторингові кампанії дають можливість досягти якісних позитивних змін у процедурі тендерних закупівель. Адже є змога не тільки дослідити процедуру тендерних закупівель, але й надається можливість відкрито висловити пропозиції та зауваження усім учасникам процесу. Задача громадських організацій полягає не лише у виявленні наболілих проблем, але й в подальшому лобіюванні напрацювань на вищих рівнях державної влади», зазначив Олег Черненко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо