emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!
2 Жовтня 2014 andrej 1899

Брудні ігри кандидатів 2. Політичні «технарі» від Коліщака.

Вже завершилась реєстрація кандидатів в нардепи. Всі хто встигли, отримали своє посвідчення. А деякі, а саме Руслан Рохов, той ледь не пролетів як фанера над Хмельницьким але таки в останню мить отримав своє посвідчення. Але то йому нічим не допоможе, як і багатьом іншим. Всім, включаючи два округи міста 187-й та 188-й.Чому?

А тому що багато з них є або невдахи, або «технічні»кандидати які не маючи фінансової можливості але заради «понтів» перед знайомими, чи потішити своє самолюбство, пішли підзаробити технічними кандидатами. А звідки вони беруться й хто їх створює?
Таких людей зазвичай шукають великі партії та більш грошовиті кандидати мажоритарники, які або не можуть пройти з тих чи інших причин, то хоча б по дошкуляють або помстяться за свій програш, наприклад у 2012-му році.
Самим плодовитим «стартапером» в цій схемі є не хто інший, як Віктор Коліщак.
За свою політичну кар`єру не дуже успішну, він наплодив їх силу-силенну, але то не дало ніякого результату. От і в цей раз, він як завжди шукаючи вихід як влізти в раду, плодить «політично-технічних кандидатів стартаперів», які мають хоча б покусати трошки конкурента, а не перемогти, відібрати частину відсотків голосів.
Відчуваючи свою неспроможність перемогти й цього разу, кандидат почав грати по іншому, застосовуючи схему з підбору собі «технічних кандидатів».
Він вже не є таким самовпевненим як у 2012-му році, себе показав з самого початку лише брудом і все, нічого конкретного. Тому був задіяний план «батальйон технічних кандидатів», команда його не обмежилася лише однофамільцями, тут не гребують й партійними висуванцями, ніби конкуруючих політичних сил. В цей «батальйон технічних кандидатів» входять такі знайомі особистості, а саме:

1. Беспалов Дмитро ( Народний Фронт),який сам визнав що він є технічним й буде лишень кусати кандидата конкурента…

2.Слов`ян Воронецький (« Батьківщина»), який відверто підігрує Віктору Коліщаку, якого підтримала на виборах партія Блок Петра Порошенко.

3.Дзісь Микола (РПЛяшко), хоч й ляшківці висунули його але він не є реальним конкурентом, має стосунки до Віктора Коліщака коли той в свій час був головою Хмельницької РДА.

4.Коліщак Артем і 5. Коліщак Олег( безробітний). Обидва наче само висуванці але вони не є мешканцями міста Хмельницький.

6.Кондратьєв Сергій, який не тільки замолодий для цього, він 1992 року народження, тай ще не має роботи, тобто безробітний.

7.Алім Міщук, людина яка займається бізнесом за межами міста, але чомусь є безробітним. Відверта гра на користь Віктора Коліщака. Теж має стосунки до кандидата за часів його головування в Хмельницькій РДА.Вже відзначився наїздом на місцеві ЗМІ.

Ось такий перелік « батальону технічних кандидатів» приготував вічний кандидат всюди куди можна влізти, Віктор Коліщак.

Сам кандидат до речі, належить до клану Віктора Балоги, всім відомого депутата, колишнього голову Секретаріату Президента Ющенко, та «ХАЗЯЇНА» Закарпаття , частини Волині з Ужгородом. Також кандидат, входить в малу орбіту відомого на всю країну «Великого ляльковода» української сучасної політики Сергія Льовочкіна. А ще пан Віктор має тісні бізнес стосунки(дуже давні) з ще однією сім`єю, міні клан Кольгофери-Коцемир. Яким він продав значну частину свого збиткового й не популярного місцевого телеканалу 33 канал.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо