emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
10 Жовтня 2014 andrij 1945

Хмельницький «Гамбіт». Беспалов проти Коліщака.

Побачивши прес-конференцію кандидата по 188-му окрузі здивувався його відношенням до Віктора Коліщака.
Те що Беспалов говорить проти Лабазюка, то просто він вважає себе його конкурентом.
Не знаю, що пан Дмитро таке робить потужне для громади, що вважає себе конкурентом, комусь. Дивно що коли він довів до банкрутства своїм вмілим керуванням, одну з своїх фірм, лишивши людей без грошей, тоді за інформацією тих же людей, бігав за допомогою до всіх, й до свого конкурента, так й до всіх інших. Але користь бачу отримав від співпраці з Коліщаком, який виходячи зі всього іншого допоміг, ще й кажуть на теперішню роботу в Службу автодоріг його влаштували колишні регіонами.
Підтвердженням є й те що він почав свою кампанію з бруду саме на свого конкурента-кандидата, з телеканалу підконтрольного саме Коліщаку й Ко(частина належить родині Кольгофер), це всім відомий 33канал.Тим самим показав себе як технічного кандидата від Коліщака, своїми діями неодноразово це доказував. Так би мовити «покусати» ,трішки.
Чи це йому вдається?…
Поки це так вистріли в повітря, бо сам він нічого не може запропонувати, а тільки гасла й ніби боротьба з вітряками. Тональність його дій та виступів «радикалізується», й тут спало на думку, а чи ту партію він обрав? Може краще до Радикалів Ляшка йшов, там таких люблять, бо тільки там радикальна-клоунада, більше ніде поки таких кадрів немає. Балачки Всеукраїнського крикуна, людям до вподоби…
Але то вже пізно… Тримайся Ляшко йде Беспалов!
Тепер цей кандидат пішов ще й проти того, хто йому допоміг вирішити всі проблеми, дав гроші на кампанію.
Обвинувачує свого ж «благодєтєля» в причасності до влади Януковича.
Так це правда пан Коліщак був людиною тодішньої влади, його на посаду пролобіював сам тодішній голова АП Сергій Льовочкін! Але він програв битву з більш міцним гравцем це тодішній губернатор Ядуха(орієнтир змінив на сім`ю Сашу Януковича) й вилетів з посади віддавши посаду й район наступнику, Валерію Кольгоферу.

От й виходить, колишнього кормчого на заклання… на знищення, але які тут можуть бути сентименти…боротьба то за владу…тут як кажуть «кожен сам за себе», « друзья-друзями, а продукты-продуктами».

Це ще один урок пану Віктору, от помагай після цього людям…Може й то помилка була, чергова, й не варто було йти йому від партії президента, купив би собі той мандат за списком тай « не парився» . А тут в спину вистрілив Хмельницький «Гамбіт» Дмитро Беспалов.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо