emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Жовтня 2014 Сергій 1748

Інформація про урочисте відзначення
30-річчя хмельницького регбі

У неділю, 11 жовтня 2014 року, на стадіоні «Поділля» відбулись урочистості з нагоди 30-річчя з моменту заснування хмельницького регбі. Саме з цієї нагоди Федерація регбі Хмельницької області, спільно з Хмельницьким міським будинком культури, за підтримки управління молоді та спорту Хмельницької міської ради, започаткували та вперше провели спортивне свято – День регбі.
На урочистості завітали почесні гості: секретар Хмельницької міської ради – Костянтин Чернилевський; начальник управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації, заслужений майстер спорту України – Ірина Мерлені; кандидат педагогічних наук, професор, заслужений працівник фізичної культури і спорту України – Євген Свіргунець; заслужений працівник фізичної культури і спорту України – Євген Костін; Віце-Президент Федерації регбі України – В’ячеслав Калітенко; Почесний Президент Федерації регбі Хмельницької області – Микола Лещенко; засновник Федерації регбі Хмельницької області Віктор Кіпіш; залужений працівник фізичної культури і спорту України – Василь Янків; директор гімназії №2 – Віктор Байдич та інші.
У рамках свята відбулась показова гра між командами дівчат та юнаків 1999-2000 рр. та церемонія нагородження, під час якої на полі стадіону вишикувались три покоління регбістів нашого міста: ветерани, що об’єднались у команду «ТЕМП», діюча збірна міста РК «Хмельницький», юнацькі команди РК «Спартак» та РК « Поділля – Каменяр» та дівоча збірна міста «РК «Спартак»!
Учасників свята вітали кращі з кращих виконавці та мистецькі колективи: учасниці зразкового художнього колективу України вокального ансамблю «Тоніка» Палацу творчості дітей та юнацтва – Вероніка Підченко, Анна Немашкалова, Ліза Додь (керівник – Наталя Рудь); солісти вокальної студії «Спалах» Хмельницького обласного центру культури і мистецтва – Вікторія Франкевич, Крістіна Добровінська (керівник – Дарія Коневега).
Після урочистої частини відбувся матч між командою ветеранів РК «Темп» (капітан – Павло Моргун) та діючою збірною командою РК «Хмельницький» (капітан – Олег Валюс), у якому діюча збірна перемогла ветеранів з рахунком 52:36.
Захід відбувся в дружній спортивній атмосфері та схвально сприймався як уболівальниками регбі, так і глядачами заходу.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.02
42.03

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо