emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Жовтня 2014 aндрей 2720

Беспалов і Корпорація кандидатів.
Політичний «гамбіт» чи політичний«гешефт»?

Все спостерігаю аналізую про наших кандидатів обох округів міста. Й диву дивуюся в котрий раз. То безграмотність агіток, то беззмістовність написаного в програмах, то просто банальні з просто картинкою білборди, палатки й прочая чєпуха…

Й дивуєшся ну чого така скупість, нехватка ідей чи грошей чи що? Чи недоосвідченність самих кандидатів, чи то їх команди такі «двійочники», які навідь написати й надрукувати грамотно оті агітки не можуть. Й такі помилки майже у всіх.

187-й

-Мовчан-помилки й нічого..пустий зовсім.
- Лаврентій пустота…. Загорівся й здувся…
-Баранов просто, новий, по типу Тигіпко,мачо-мужик, спортсмен, бізнесмен , умнічка))любімєц, бабушек, неодружених чи розлучених молодих женщін…

Рохов молодець, що скажеш, ну немає бабла в хлопця… то собі свої методи придумує, й це добре, буде толк з пацана але не на цих виборах.



188-й

- Дзісь, лікар тай все… нашо йому та партія Ляшка треба?
Марати своє ім`я таким нетрадиційним лідером…
може Дзісь теж щось там має таке..
сиди й працюй, лікуй собі,нашо тобі та рада, йди в райраду якщо свербить десь.

-Міщук. Ще один кадр. Маєш бізнес в селі свому, земля яку тобі Коліщак підмутив тай радій життю. За який шиш така дорога реклама? Не за свої а за Коліщака.
Віктор Коліщак, нащо ви викидаєте стільки грошей на тих дармоїдів, бездарєй, вони вас розводять на бабло… а ви потім знов пролітаєте…

- Воронецький. Ну то старий дядько чиновник,вирішив тряхнути старіной, теж за чужі гроші. А так йому пора піти на заслужений….щоб дати місце молодому поколінню як в міськраді так й у себе в тому управління соцзахисту, ато приріс одним місцем до нього.
-Беспалов в програмах та агітках- помилки.

- Коліщак, не цікаво… пакетів наробив що люди суто з господарських цілей ті пакети беруть, бо вони як мені сказали «прочні»,по три а деякі по 5 штук беруть,то агітатори на палатках вже сваряться, бо беруть просто так а на кандидата їм начхати.
( що цікаво палатки Беспалова й Коліщака стоять одне до одного, той його поливає брудом а сам ставить палатки поряд, то який він той Беспалов борець?).
-Беспалов.
Який борець? А такий, спочатку кормився в Ксенжука, свого негласного партійного куратора. Потім бігав до свого опонента Лабазюка щоб той його борги оплатив, бо наробив боргів вище 160 тисяч гривень, що прийшлось навіть машину продати й фірму закрити,а людей без грошей лишити. Не знаю чим ті «побігушки» до Лабазюка скінчились але через деякий час він найшов інших хазяїв, то всім відомі Кольгофери та Коліщак. Але видно питання «порішав», бо дуже самовпевнений борець за правду став. Думає може Бога за бороду схопив?
Але ще трошки часу пройшло й він вже поливає брудом тогож Коліщака, й палатки ставить біля нього. От вам й борець..

А це вчорашнє відео з зустрічі Тетяни Чорновол.
А також «сухенький» тупий PR пана Дмитра зі сторони Славка Кириленка, свого одно партійця. Видно було, що Кириленку немає чого сказати про Беспалова, а сказати довелось хоч щось , типу банальні, загальні фрази сказати, мовляв
«голосуйте за нього, він просто молодець» ну й по типу все… А той на відео ніби зірки схопив з неба… щастя таке прям світиться…
Сама та ніяка піар-зустріч пройшла скупенько-слабенько, народу мало було, тай всі вони знають хто то і що то… от й результат..
Ну я думаю за чужі бабки можна й погратися у вибори…він же кажуть мріє про посаду мера міста. То хай би вже йшов туди чим в ту раду.

От вам борці-революціонери з тими кого вони ніби вигнали з влади..
Ведуть «боротьбу» наче з тими хто був зрадниками, а самі ж до них бігають по гроші й просять підтримки…А потім отримавши знов плюють в колодязь, де недавно ще воду пили..

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо