emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
22 Жовтня 2014 андрій правденко 2252

Вибори. Фінішна пряма.
Завершальна роскладака рейтингу кандидатів.
Виборча гонка добігає свого кінця, ще менше часу залишилось мучитись народу.
За цей період кампанії не змінилось, особливо нічого.
Лідери визначені, вони є дієвими, кампанії результативними.
По 187-му, це діючий мер Сергій Мельник та по 188-му, це народний депутат, кандидат в народні депутати Сергій Лабазюк.
Мер лідирує бо він є мер, хтоб щоб про нього там не писав,не казав але факт є факт. Сергій Лабазюк, також хтоб й щоб там не писав, та не казав але кампанія вдала як у 2012-му році. Він діючий нардеп, діючий та дієвий кандидат у нардепи.( я не хвалю нікого, я констатую по результатам роботи штабів та самих кандидатів).
Звичайно мерові треба б було більше з самими людьми зустрічатись, як то він робив у 2006 році.Але... але то його справа.
Що внас по фаворитам рангом трошки нижче,по тим які дихають в спини самим лідерам.
Почнемо по 187-му
Поки лідирує мер Мельник, місця трійки-п'ятірки змінювались.
Наразі от так виглядає рейтинги:
-Другим йде несподівано, не Руслан Рохов(який ефективно почав кампанію), а Ігор Баранов, такий собі " стартап-сюрприз" кампанії. З початку він мляво йшов, можливо то була підготовка, а зараз більш активно пішла робота штабів, він буває майже скрізь, його агітацю видно на стовпах,плакатах, листівках, палатках.Тут робота йде стахановськи, видно його самого й по зустрічах з людьми. Ну думаю після 26-го він або буде на тому 2-му або..або.. унас всяке буває...
-Третій. Мовчан, чому третій? Тому що, партія президента, тому що, тому...
Тому що, не уступає палатками й агітками Баранову, ось тому й третій.Бренд є бренд.А так середнячок.Під брендом президентської партії можна й "бомжа" поставити, відмити, нагодувати й грошей дати,зуби вставити й пустити на вибори, він теж здобуде неабиякий рейтинг.
-Четвертим йде Руслан Рохов. Який активно та доволі непогано почав кампанію але його кампанія далі соцімережі не просунулась, дуже запізно він почав "ходити у народ". Бібліотеки результату на виборах не дають, треба частіше спілкуватись з громадою округу, а не "балакати" по бібіліотеках зі студентами.Тут можна віддати належне що руслан почав спілкуватися з людьми.Але то замало й запізно.Мала аудиторія, малі результати.Звичайно можна належне віддати якості сайту, плакатам, й газеті,та все запізно. Треба мати команду, якаб не тільки за ідею бігала агітували, треба хоч якісь кошти платити, волонтери то, річ не якісна, якщо йдеться про вибори. Думаю після 26-го позіиції будуть не такі як наразі пишу.Але всеодно молодець.
-П'ятий. Анатолій Лаврентій. Так непогано почав кампанію але далі інтернету й свого законопроекту не рушив.Вже всі забули що він там ініціював. Не видно нічого з активної роботи з громадою та виборцями, додам побував на ТВ як кандидат.Все...
Всі інші так,як кажуть "за бортом".

Тепер 188-й
Тут картина більш ясна,хоча деякі зміни відбулись
-Перший. Лідер перегонів, Сергій Лабазюк.Роботу почав раніше, працює не тільки на виборах. А й під час всієї каденції.Тому й результати нормальні.Це не "Ода" кандидату, це реальний результат ведення кампанії.Є багато зустрічей з людьми, з громадою, це дає свої результати,хоча деякі з кандидатів не дуже приділяють уваги саме таким зустрічам з людьми.А обмежуються тільки відеозверненнями,як наприклад Беспалов, на даху Либідь-Плази(яка належить клану Кольгоферів), чи там Воронецький, який зняв ролік й цілими днями його крутять на великому екрані біля ТЦ(колишній Дитячий Світ).Міщук відзначився тільки плакатами, а так нічим особливим.Ну він може похвалитися тільки головуванням в Раді Майдану.Але теж більше нічого конкретного, тай він є "технічним" кандидатом.Висновок -бажання працювати з громадою, немають навіть ті хто бореться проти поганих хлопців.
- Другий. Несподівано пішов на друге місце Беспалов Дмитро, навіть обігнав Коліщака.Рейтинг піднявся ще й через те що, швидкіше за Колішака почав діяти, та швидше пішла агітаційна кампанія, він внас борець з поганими хлопціями.Його видно через палатки партії яка його висунула,партія прем'єра.Видно через плакати, газети,борди, календарики, декілька разів робив прес-конференції, ну і на ТВ та через відеороліки.Обігнав по публічності кампанії , вічно другого, вічного кандидата,Коліщака.Після 26-го побачимо яким буде результат, є ще тиждень до результатів.
-Третій. Віктор Коліщак. Впав на третє місце, бо пізно "проснувся".Запізно вскочив у передвиборчий потяг. Мляво почав кампанію, вважаючи що рейтинг партії президента його самого на руках принесе у Раду, думає що Бозю за бороду схопив, та не того певно схопив.Кампанія ніяка, по суті. Он приїхав в неділю Луценко в Волочиськ привіз з собою купу проплаченої молоді на бусах, агітував за Коліщака.Сам Луценко боровся проти колишньої влади, та поплатився строком в тюрмі, а вийшовши (не без допомоги Петра Порошенко й тоді впливового Андрій Клюєва), чесно відробляє свій хліб.Ну й ще позвозив АНТИМАЙДАН до конкурента, щоб той трошки побузив.Тим самим показав й довів що ця організація є купленою ним, в купі з інтернет сайтом НГП(Незалежний Громадський портал), який вже всю каденцію сидить на його грошах, тролить тільки одного кандидата, а самого Коліщака не чіпає.
Також має купу палаток по округу,роздають пакетики(вних добре яблука та картоплю носити, кажуть люди), їх наберають для іншого вжитку,побутового, тай не дуже переймаються що там надруковано. Відзначився тільки вкручуванням фонарів та лампочок, у дворах, це добра справа але не для кандидатів у депутати, тим більше в народні депутати.Ну й в школах обіцяє ремонти зробити й вікна поміняти, а віз й нині там...Таке враження що, йому та кампанія нецікава, напевно він має собі на думці інші посади...Чи мера, чи губернатора.
-Четвертий. Слов'ян Воронецький, людина відома але тим, що є чиновником та очолює вже не один рік сферу соцзахисту в місті. Не скажу що дуже дієво, та за бюджетні кошти можна щось там зробити, щоб була хоч якась соц.сфера та захист.Та й пішов бо партія покликала, він сказав "єсть"". Відверто кажучи це технічний кандидат, підігрує висуванцю від президентської партії. Простіше сказати, грає на чужому полі, тай собі вирішив тряхнути "старіной".Нічого цікавого, ні палаток, нічого.Після 26-го, він й далі працюватиме на посаді головного соцзахисника міста, принаймні до нового мера.
-П'ятий. Дзісь Микола. Лікар Чорноострівської лікарні. Радикал! лікар радикал, прикольно, тільки за рахунок партії, та того, що він лікар, ось його рейтинг.
Всі інші "нєрвно"курять в стороні.

Ось такі результати, як вони відрізнятимуться після 26-го, то справа 26-го жовтня.
Інтрига звичайно є. Тому що внас всяке буває, Україна, це країна чудес й наше місто не війняток.
P.S. На останок побажання кандидатам, нижче рангом, краще готуйтеся до кампанії. Винаймайте нормальних консультантів той будуть результати, не беріть приклади з інших, шукайте щось нове, всі старі технології відходять, більше працюйте з громадою, і не перед виборами, а задовго до них. Робіть конкретні справи, а не просинайтесь посеред кампанії, вкручуючи плафони в дворах.Методами одних тільки палаток, бігбордів,листівок з помилками, люди не проголосують, робіть конкретні справи.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо