emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Жовтня 2014 андрій правденко 3375 2

Віктор Коліщак.Шанс без шансу...
Завтра п'ятниця останній день.Вже активно агітувати ніхто не зможе, як кажуть хто не встиг той " опіздав")))
Якщо провести підсумок виборів, то звичайно бруд був неабиякий,щей безглуздий,особливо якщо взяти 188-й округ.Там "смітили" два кандидати, це Беспалов й Коліщак.
Перший, ну він більше був схожий, як я охрестив на Хмельницького Ляшко(не з нетрадіційної сторони,тут він нормальний). Він взяв на озброєння популізм та боротьбу з поганими хлопцями,як пан Ляшко,хоча сам з деяким мав і має стосунки(бізнесові,грошові).Напевно йому "дозволили" боротьбу.Але він перегнав свого наче ворога Віктора Коліщака, в популізмі й активній боротьбі за мандат.Ну за партійні гроші можна й повоювати.Думаю в майбутньому йому повезе...буде толк.
А от пан Віктор в черговий раз,вже й не перелічиш який, пасе задніх, "Шанс без шансу", от як можна назвати його кампанію.Почав він її з бруду в сторону конкурента Сергія Лабазюка, але бруд був не якісний, й чесно кажучи млявий, без особливого "ентузазізьму", як і вся його кампанія. Це було видно, як по роботі штабу так і по його самому, щось воно йому не пре,як то кажуть. Відзначився малочисленними зустрічами ніби з громадою,хоча громада його самого майже не бачила.
Єдиний плюс можна дати по гарній якості пакетів, які роздавали з його палаток,але люди брали не для підтримки кандидита, а для свого побутового вжитку, навіть не вдумуючись хто там такий .Ще була наче "допомога"школам(а вікна як мені казали й досі обіцяні), вкручуванням плафонів,та без дозволу громади ремонтом під'їздів.Ще відзначився, звезенням бусів у Волочиськ з Юрком Луциком, це мало дало ефект тільки грошей викинули, але хтож їх рахує,якщо то гроші, не свої.Також запам'ятався незрозумілими роліками його вже проданого Кольгоферам 33 каналу,який перестали поважати й ті хто цей канал дивився.Та проплаченою "джинсою", простіше заказухою, матеріалів з критикою всіх тільки не Коліщака, підігрітого його грошима інтернет видання "Незалежний Громадський портал", який давно славиться "зливним бачком".Ну й акціями Автомайдану, прикро що, ця струкрура грає не в свою гру...а підігрує..
Якби сам Коліщак дійсно хотів би стати нардепом, то грав би по іншому, або просто купив би собі місце під сонцем,це простіше, зв'язки ж є , щось десь йому внутрішній голос не те підказував ...
Й по всій роскладці, яка є по окрузі, багато людей забули навіть хто то є Коліщак, просто крутиться прізвище на язику, а хто то, мало могли згадати.От це й показує негативний результат, коли ти не працюєш з громадою постійно, а так вистрілив перед виборами й пропав на 5 років.
Навіщо йому та гра була... невідомо, але можливо він розраховує на інші посади, до прикладу мера чи губернатора, щоб землі побільше поділити...
Але очевидне одне, він в черговий раз "пролітає"...я думаю це вже останній "шанс без шансу"...

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо