emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
7 Листопада 2014 Валерій Іванюк 1790

100 тисячну зарплатну картку ПриватБанку в Хмельницькій області отримала вчителька із м.Нетішин

Днями в Хмельницькій області кількість клієнтів, які отримують заробітну плату через картки ПриватБанку, перевищила 100 тисячний рубіж. Власницею ювілейної картки стала педагог, вчителька математики Нетішинської загальноосвітньої школи №1 Людмила Павлівна Дем’янчук. Урочисте вручення пам’ятного диплому, картки із патріотичним дизайном та подарунку (смартфону) відбулося у актовій залі школи серед колег.

“Для мене стало приємною несподіванкою те, що я є ювілейним клієнтом ПриватБанку, - ділиться враженнями ювілярка. - Цю звістку мені повідомила директор школи Таміла Анатоліївна. Я давно є клієнткою ПриватБанку, постійно користуюся його послугами по регулярній оплаті комунальних платежів та поповнення мобільного телефону, а нещодавно ще й “Копилку” відкрила. Тепер, як мені пояснили банківські фахівці, я зможу на подарованому ПриватБанком смартфоні контролювати усі свої накопичення за допомогою додатку “Копилка”.

На Хмельниччині власниками зарплатних карток ПриватБанку є вже більше 100 тис. працівників як бюджетних, так і комерційних організацій. Загалом же по області майже 3 тис. організацій різних форм власності є користувачами зарплатних проектів ПриватБанку.

“Ми пишаємося тим, що в нашій області вже більше 100 тисяч подолян активно користуються зарплатними картками від ПриватБанку, - каже керівник напрямку по залученню та реалізації зарплатних проектів Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олег Бурий. - Наші послуги для даної категорії клієнтів є дуже різноманітними та технологічними, разом з тим прості та зручні. Окрім систем відділеного обслуговування для наших клієнтів в області працює 68 банківських відділень, 241 банкомат та 404 термінали самообслуговування”..

На сьогодні через картки ПриватБанку отримують зарплату 4,5 млн співробітників як бюджетних, так і комерційних компаній та організацій в Україні. ПриватБанк забезпечує власникам зарплатних карток найширшу мережу обслуговування (7 592 банкомати, 2 882 відділення та 11 647 терміналів самообслуговування), а також можливість користуватися всіма сучасними послугами через Інтернет і мобільні телефони.

Нагадаємо, що згідно з українським законодавством, співробітники підприємств та організацій (не залежно від форми власності) мають право самостійно вибирати банк, на рахунки чи картки якого перераховується зарплата. Заявку на оформлення зарплатної картки можна подати в бухгалтерію підприємства або будь-яке відділення ПриватБанку.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.47
39.49
42.07
42.08

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо