emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
4 Грудня 2014 Олег Шимілін 1642

Військова "фракція" парламенту

Днями стало відомо,що Дмитро Ярош та ще група депутатів створюють свою групу в парламені, під назвою "Укроп" - Українська опозиція.
До самої групи окрім Яроша вже увішли нардепи Андрій Білецький, Борислав Береза,Володимир Парасюк, та приєднався до них Борис Філатов бізнесмен і в минулому журналіст. Він пройшов у парламент теж як самовисуванець, у фракцію "Блоку Петра Порошенка" (БПП) входити в останній момент відмовився.
За їх словами бажаючих вистачає як з фракції Народний Фронт та і з Блоку Петра Порошенко.В групу вже готові увійти 10 осіб але необхідна кількість 19-ть. Прізвища ішних бажаючих організатори об'єднання називати поки не будуть.
Тим самим в парламенті може утворитись така собі "мілітарі-фракція" (Мі́літарі - італ. Mílitary – військовий), яка з часом може стати дуже потужною та впливовою.
На данному етапі є всі умови для того щоб ця сила в парламенті стала впливовою та сильною, виходячи з тієї ситуації, яка складається в українській політиці та в державі вцілому.В недалекому майбутньому, ці люди навідь будуть мати змогу визначати політику не тільки у парламенті.Якщо парламент буде дестабілізований, а він може таким стати, йому пророкують недовге життя та декому "політичну смерть" то фракція "мілітарі" -стане ще більшою та ще потужнішою. Згодом на виборах до наступного парламенту, нова партія умовно "мілітарі-партія"(це може й бути Правий Сектор чи ще кілька політичних організацій, до якої можуть приєднатися усі подібні організації), здобуде надабагато більше міць в парламенті, й навідь можна припустити що, переможе.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо