emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
11 Грудня 2014 игорь кузнецов 1998 2

Кличко у Хмельницькому відправив своїх соратників «в нокаут»

Сьогодні, 16:44
Кличко у Хмельницькому відправив своїх соратників «в нокаут»
Днями відбулася прес-конференція нового очільника Хмельницької обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Василя Міракіна. Щоправда, новий хмельницький політик поки лише числиться у партії виконуючим обов’язки, що наштовхує на деякі думки.
Звісно, такий захід не міг пройти повз хмельничан, які цікавляться політикою, адже він був «розпіарений» у багатьох місцевих ЗМІ, яким, за інформацією з достовірних джерел, були проплачені гроші за потрібні сюжети та статті. Після їх перегляду в багатьох виникло ще більше запитань.
На прес-конференції мова йшла про оновлення партії на регіональних рівнях, яке не обійшло й Хмельницьку обласну організацію. Першочерговими завданнями, які, як заявили на прес-конференції партійці, вони будуть втілювати у життя, стануть:
-розбудова партії на місцях,
-перереєстрація партії,
-прийняття нових членів до лав партії,
-визначення кандидата на посаду Хмельницького міського голови.

А тепер давайте проаналізуємо усе сказане, і спробуємо розібратися, що відбулося і що власне справді відбувається з хмельницьким УДАРом.
По-перше, відбулася, по суті, швидка та незрозуміла зміна керівництва всієї обласної партійної організації. За словами в.о. голови обласної організації партії «УДАР» пана Василя Міракіна, його попередник (який, до речі, очолював «УДАР» з моменту його створення і фактично зробив організацію в області з нуля – авт.), Олександр Корнійчук вийшов з лав партії та став членом іншої політичної сили. Але чому ж тоді ані громадськість, ані навіть прості партійці, з якими довелося поспілкуватися, про це нічого не знають. Та й на офіційному сайті партії інформації щодо виходу Корнійчука з партії «УДАР» та складання з себе повноважень керівника обласної партійної організації теж немає. Навпаки, у розділі керівні органи Олександр Корнійчук і досі значиться як голова обласної організації партії «УДАР».
По-друге, що стосується розбудови та перереєстрації партії. Те, що розбудова потрібна - це добре, але партія вже існує не один рік й розбудова велась і ведеться, не дивлячись на проблеми, які є й були. Це причина зміни керівництва? Навряд чи.
Перереєстрація… Для чого перереєстровувати партію, яка вже існує? Може сама партія має на меті змінити назву? Теж мало ймовірно.
Прийняття нових членів до партії. Ну, так партія це й робить,то одне з її завдань, але і це не привід для зміни керівництва.
Визначення кандидата на посаду мера. Ну, це логічно, грядуть місцеві вибори, а основний конкурент багатьох претендентів на цю посаду – Сергій Мельник, щойно змінив місце дислокації на Верховну Раду.
Тоді,що то взагалі було?
Виникає безліч питань:
Чому саме Василь Міракін?
Хто такий Василь Міракін, якого не знають в місцевому політикумі? Ба навіть більше – якого не знає більшість «ударівців» з усієї Хмельниччини…
Чому саме він?
Де заява про вихід з партії «УДАР» Олександра Корнійчука та складання з себе повноважень голови обласної організації?
Чому Корнійчук і досі є головою партії, принаймні, згідно даних офіційного сайту?
Партія в області дієва, діюча й стала відома завдяки попередньому керівництву. Люди знають УДАР як в місті, так і по районах завдяки старій команді, яка, між тим, робила хмельницький майдан і була потужно представлена й на київському майдані.
На думку спадає одне, що це був маленький партійний переворот за згодою "з верху" для зміни правил гри та політичних "роскладів" напередодні місцевих виборів. Міжкланова боротьба, де виграв більш дієвий та впливовий новий партійний клан. А всі заяви про розбудову,оновлення,прийняття до лав - це для відводу очей,щоб все виглядало цивілізовано…

http://podilska.info/strichka/5092-klichko-u-hmelnickomu-vdpraviv-svoyih-soratnikv-v-nokaut.html

Коментувати:
Коментарів - 2:
Від: Олег Шимілін12.12.2014 12:12 ні то не писала людина Корнія там справді були проблеми так але то й відбувся партійний переворот
Від: Олег11.12.2014 22:42 По любому це писала людина Корнійчука. А насправді шо? Насправді Кличко, наверно, нарешті поняв хто такий СанСанич і вишвирнув його за те, що крав гроші, які мали йти людям, за те, що плював на всіх з висоти свого росту, що був бидлом в парламенті, який тільки втикав в телефон і ніякого толку з нього, за те, що безтолково керував Льонею прусом у нас,  в області, за те, що взагалі не політик.  

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо