emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Грудня 2014 Олег 2323 1

Люди ВОЛІ!

У вівторок, 23 грудня, о 09:30 партія «ВОЛЯ» організовує Всеукраїнську акцію «ОЛІГАРХИ МАЮТЬ ЗАПЛАТИТИ» під Верховною Радою України.

Ціль акції: вимога Парламенту проголосувати за Пакет антиолігархічних законів, які дозволять наповнити Держбюджет-2015 на суму до 100 мільярдів грн. Це замість того, аби скорочувати витрати на освіту, медицину, скасування пільг студентам, чорнобильцям, матерям, пенсіонерам на загальну суму близько 27 мільярдів грн. та замість введення жорстких правил для малого і середнього бізнесу, які можуть його знищити.

ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО АКЦІЇ: просимо Вас створити ініціативну групу з кількох людей та зареєструвати її, повідомивши в Секретаріат партії 0-800-30-78-77 або заповнивши форму на сайті - http://volya.ua/news/1014. Якщо Ви готові самі прийти на акцію, приєднуйтеся до події у Facebook - https://www.facebook.com/events/376070279234254/

Партія «ВОЛЯ» розпочала кампанію «Держбюджет-2015» у суботу, 13 грудня.

За цей тиждень ми провели більше як 100 різних зустрічей та акцій - за участю членів Ради партії - у Вінниці, Хмельницькому, Тернополі, Чернівцях, Миколаєві, Херсоні, сьогодні в Кіровограді, завтра-післязавтра - Полтавщина, Житомирщина. Активну роботу проводять осередки Київської області, Івано-Франківщини, Львівщини, Луганська! Проводили зустрічі з колективами медиків, освітян, підприємців, студентів, серед яких отримали значну підтримку нашої позиції.

У середу, 17 грудня, депутати «ВОЛІ» Ірина Суслова, Юрій Дерев’янко, а також співавтори, члени Ради партії, Ольга Галабала та Сергій Таран, зареєстрували наш Пакет антиолігархічних законів у Парламенті:
№1492 «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо скасування податкових пільг олігархам)
№1127 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо уточнення деяких положень, що регулюють порядок здійснення державних закупівель)
№1493 «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо підвищення ставки плати за користування надрами)
№1491 «Про внесення змін до Закону України «Про акціонерні товариства» (щодо виплати дивідендів та кворуму загальних зборів акціонерних товариств)»
Детальне роз’яснення законопроектів на сайті ВОЛІ - http://volya.ua/news/1012.

З повагою,
Національний Секретаріат партії «ВОЛЯ»
м. Київ, провулок Музейний 2Б
тел. 0-800-30-78-77, 044-337-38-47
[email protected]

Коментувати:
Коментарів - 1:
Від: Майданюк Олег19.12.2014 15:37

 ВОЛЯ зареєструвала Пакет антиолігархічних законопроектів, що принесе Бюджету-2015 додатково 100 мільярдів Пакет антиолігархічних законопроектів перекладе тягар наповнення Держбюджету-2015 рік з незахищених верств населення на олігархів. «Ці законодавчі ініціативи дозволять наповнити бюджет за рахунок додаткових надходжень замість економії на найбідніших. Уряд сьогодні пропонує піти шляхом скорочення витрат на освіту, медицину, скасування пільг студентам, чорнобильцям, матерям, пенсіонерам на загальну суму близько 27 мільярдів грн. та хоче ввести дуже жорсткі правила для малого і середнього бізнесу. Ми пропонуємо альтернативу. Гроші в бюджет, достатні для його збалансування, у розмірі приблизно 100 мільярдів грн. можна отримати змінивши правила для олігархів,» - прокоментувала член Ради партії «ВОЛЯ» Ольга Галабала, яка увійшла до авторського колективу з розробки Пакету антиолігархічних законопроектів.

 
Читач написав на сайт:

№1492 «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо скасування податкових пільг олігархам)».

«В Податковому кодексі, в частині правил, які регулюють так зване трансфертне ціноутворення, тобто контроль за заниженням цін при експортних операціях для уникнення оподаткування, цілі групи підприємств спеціально виведені з-під режиму такого контролю. Як наслідок, вони штучно мінімізують свої податкові зобов’язання і за межами України залишається майже 30% доходу від експорту товарів. Ми маємо скасувати таку преференцію, поставити всіх підприємців в рівні умови і наповнити бюджет несплаченими податками», - каже автор законопроекту нардеп Юрій Дерев'янко.

№1493 «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо підвищення ставки плати за користування надрами)».

За розрахунками «ВОЛІ», додаткові надходження до бюджету завдяки таким змінам становитимуть до 7 мільярдів гривень.

Третій – законопроект Зміна кворуму загальних зборів на 50+1 акція замість 60, за словами Сергія Тарана, змусить олігархів, які разом із державою володіють держпідприємствами, виплатити прибутки державі, які зараз не виплачуються.

Додаткові надходження у разі ухвалення цього законопроекту дозволять отримати додатково в бюджет до 2 мільярдів гривень.

Четвертий законопроект За словами автора Юрія Дерев'янка, законопроект зобов'язує усі без винятку державні, комунальні та казенні підприємства здійснювати свої закупівлі через тендери.

Це, на думку нардепа, дозволить заощадити для держбюджету від 15 до 50 мільярдів гривень.

Пакет Антиолігархічних законопроектів був зареєстрований депутатами політичної партії «ВОЛЯ» Юрієм Дерев'янком, Іриною Сусловою та авторським колективом - членами Ради партії Ольгою Галабалою та Сергієм Тараном. Пакет антиолігархічних законопроектів був створений внаслідок широкого обговорення з колективами медиків, освітян, студентів, підприємців у Вінницькій, Чернівецькій, Миколаївській, Тернопільській, Хмельницькій, Херсонській, Кіровоградській, Полтавській, Житомирській областях. Так, Юрій Дерев'янко, Сергій Таран, Ольга Галабала та Ірина Суслова провели понад 70 зустрічей з колективами.

Прес-служба партії «ВОЛЯ»

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо