emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Липня 2017 Анастасія Площинська 1452

У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ПОСИЛЕННЮ ПРАВОВОЇ СПРОМОЖНОСТІ ТА РОЗВИТКУ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА В ГРОМАДАХ
18 липня о 10.00 на базі Хмельницького офісу Мережі правового розвитку зі вступного слова голови Громадської організації "Подільська правова ліга" Місяця Андрія Петровича розпочався тренінг "Посилення правової спроможності та розвиток громадянського суспільства на місцях – запорука розвитку успішних громад".
Мета заходу – обмін досвідом між представниками органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади, державної системи безоплатної правової допомоги та неурядових громадських організацій в сфері посилення правової спроможності громад, покращення рівня доступу громадян до безоплатної правової допомоги, а також розгляд найбільш актуальних питань захисту прав учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб.
Тренінг включає три тематичні блоки:
1) посилення правової спроможності громад (загальна теорія, медіація, параюристи);
2) особливості роботи із учасниками антитерористичної операції;
3) посилення правової спроможності внутрішньо переміщених осіб.
Під час тренінгу "Посилення правової спроможності та розвиток громадянського суспільства на місцях – запорука розвитку успішних громад" юристи Хмельницького офісу Мережі правового розвитку розповіли учасникам про загальні засади посилення правової спроможності (в тому числі - про альтернативні способи вирішення конфліктів, про залучення до роботи параюристів), про особливості роботи із учасниками АТО та захист прав внутрішньо переміщених осіб.
Під час роботи в групах учасникам вдалось обговорити найбільш актуальні проблеми в сфері посилення правової спроможності громад (в тому числі - учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб як активних членів громад).
Загалом активні громадяни, представники НГО, державної системи безоплатної вторинної правової допомоги та органів місцевого самоврядування домовились про подальшу співпрацю в напрямку посилення правової спроможності.
Тренінг відбувся в рамках проекту "Посилення правових можливостей громад Хмельницької області через правову допомогу та активізацію мешканців" за фінансової підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 10.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.48
39.53
42.36
42.4

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо