emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Листопада 2017 РПЛ 830

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: НАЗК на голодних мишей полює, а не на жирних щурів
Протистояння антикорупційних органів не має нічого спільного з реальною боротьбою з корупцією, переконаний Олег Ляшко. Політик стверджує, що керівники цих органів, утримання яких обходиться бюджету у сотні тисяч гривень на місяць, займаються зведенням рахунків між собою та виконанням політичних замовлень.
«НАЗК – це, як бик без яєць. Абсолютно непотрібний орган. При цьому його голова Корчак виписує собі по 300 тисяч гривень премій на місяць. Є в неї розум? Очевидно, немає. Вони виписують собі космічні зарплати, коли українці виживають на копійки. Як би у Корчак були не курячі мізки, вона б подала у відставку, хоча б на час розслідування», - зазначив Ляшко.
Народний депутат переконаний, що своїми діями антикорупційні органи дискредитують боротьбу з корупцією в Україні.
«Протистояння антикорупційних органів дуже дурно пахне. НАБУ, САП, НАЗК між собою гризуться, як собаки. Як в фільмі з нашого дитинства – «мушкетери короля і гвардійці кардинала». Це не має нічого спільного з боротьбою з корупцією. Замість того, щоб ловити жирних щурів, вони або полюють на бідних мишей, або виконують брудні політичні замовлення. Я б їх всіх розігнав до бісової матері!», - наголосив лідер РПЛ.
Олег Ляшко запевнив, що добиватиметься підвищення соцстандартів для українців у бюджеті наступного року.
«Вчора вночі ми з прем’єр-міністром Гройсманом дискутували близько години на тему, як збільшити мінімальну зарплату не до 3700, як пропонує уряд, а до 5000 гривень. Мене не влаштовує підвищення до 3700, бо від мінімальної зарплати залежать підвищення соцстандартів та середньої зарплати, а також збільшення пенсій. Розказав Гройсману, де на це взяти гроші. Якщо він не знає, хай спитає у Ляшка – майбутнього Президента України!», - підсумував політик.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо