emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
18 Листопада 2017 РПЛ 1405

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Найкраще привітання селян – високі пенсії та низькі тарифи!
Українське село може стати локомотивом розвитку економіки. Про це заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Напередодні Дня працівників сільського господарства політик подякував людям праці та запевнив, що зробить все, щоб вони жили достойно.
«Село – це колиска України. Без села не буде нашої держави. І не лише тому, що в країні 12 мільйонів селян. А тому, що село може бути локомотивом розвитку української економіки. Це станеться тоді, коли ми торгуватимемо не сировиною, а готовою продукцією, коли в селах будуть робочі місця, коли буде відновлене тваринництво та соціальна сфера. Напередодні великого свята для нашої команди Дня сільгосппрацівників хочу подякувати людям праці – механізаторам, дояркам, трактористам та всім іншим, завдяки кому Україна живе!», - наголосив Ляшко.
Користуючись нагодою, політик вкотре нагадав, що не дасть забрати землю в українських селян.
«Нинішня влада хоче роздерибанити українську землю під приводом запровадження ринку землі. Вони хочуть привести в Україну транснаціональні корпорації та латифундистів, які виснажать землю в погоні за «довгим» рублем. Їм будуть байдужі робочі місця на селі та долі сільських дітей. А нам не байдужі! Тому наша команда ініціює зміни до Конституції. Ми пропонуємо навічно закріпити фермерські господарства основою аграрного устрою країни. Щоб фермери мали максимальну підтримку та увагу держави», - підкреслив народний депутат.
Крім того, команда Олега Ляшка добивається справедливих цін на газ та молоко.




«Ціни на молоко мізерні, зате за газ – космічні. Ми оскаржуємо у суді рішення уряду, за яким встановлена захмарна ціна на газ для населення, щоб не грабували українських селян. Водночас, ми добиваємося встановлення адекватної ціни на молоко, щоб українські селяни могли заробляти, а не виживати. Зробимо все, щоб робота українських селян гідно оцінювалася державою!», - запевнив Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 01.08.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.1
41.13
44.33
44.35

Архів новин

<<Серпень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо